Ministeri Lindström tutustuu työllisyyspalveluihin Tampereella

2
Työministeri Jari Lindström vierailee Tampereella 22.1.2018. Maakuntauudistuksen vaikutukset yritys- ja työllisyyspalveluiden järjestämiseen ovat aiheena ministerin ja kaupungin edustajien tapaamisessa.

Ministeri tapaa pormestari Lauri Lylyn ja muita kaupungin edustajia. Lisäksi hän tutustuu Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja työllisyyspalvelujen yhteisiin toimintamalleihin työvoima- ja yrityspalveluiden alueellisessa kokeilussa.

– On hyvä, että alueilla on testattu erilaisia malleja työllisyyden edistämiseksi. Hallitus kerää kaikista näistä tietoa ja kokemuksia tulevaa maakuntauudistusta varten, työministeri Lindström kertoo.

Maakunnat vastaavat vuodesta 2020 lähtien nykyisin ELY-keskusten ja TE-toimistojen tarjoamista yritys- ja työllisyyspalveluista. Hallitus kannustaa toteuttamaan maakunnallisia yritys- ja työllisyyspalveluita sekä kunnallisia elinvoimapalveluita yhdessä allianssimallin avulla.

Lähde: TEM

2 KOMMENTIT

  1. Ministeri Pimpström saa tutustua työllisyyspalveluihin omakohtaisesti seuraavien vaalien jälkeen 🙂

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.