Ministeri Lindström tutustuu työllisyyspalveluihin Tampereella

Työministeri Jari Lindström vierailee Tampereella 22.1.2018. Maakuntauudistuksen vaikutukset yritys- ja työllisyyspalveluiden järjestämiseen ovat aiheena ministerin ja kaupungin edustajien tapaamisessa.

Ministeri tapaa pormestari Lauri Lylyn ja muita kaupungin edustajia. Lisäksi hän tutustuu Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja työllisyyspalvelujen yhteisiin toimintamalleihin työvoima- ja yrityspalveluiden alueellisessa kokeilussa.

– On hyvä, että alueilla on testattu erilaisia malleja työllisyyden edistämiseksi. Hallitus kerää kaikista näistä tietoa ja kokemuksia tulevaa maakuntauudistusta varten, työministeri Lindström kertoo.

Maakunnat vastaavat vuodesta 2020 lähtien nykyisin ELY-keskusten ja TE-toimistojen tarjoamista yritys- ja työllisyyspalveluista. Hallitus kannustaa toteuttamaan maakunnallisia yritys- ja työllisyyspalveluita sekä kunnallisia elinvoimapalveluita yhdessä allianssimallin avulla.

Lähde: TEM

2 thoughts on “Ministeri Lindström tutustuu työllisyyspalveluihin Tampereella

  • 19.1.2018 at 11:06
    Permalink

    Toivottavasti ruoska ei unohdu matkasta.

    Reply
  • 20.1.2018 at 12:53
    Permalink

    Ministeri Pimpström saa tutustua työllisyyspalveluihin omakohtaisesti seuraavien vaalien jälkeen 🙂

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.