Huumausaineiden katuvalvontaisku Forssassa ja Loimaalla

3
Lounais-Suomen poliisilaitos ja Hämeen poliisilaitos suorittivat 18–19.1.2018 yhtäaikaisen tehostetun huumausaineiden katuvalvontaiskun. Iskut tapahtuivat Forssassa ja Loimaalla.

Yhteisisku oli alkusykäys syventyvälle yhteistyölle. Iskuja ja yhteistoimintaa on tarkoitus jatkaa tulevaisuudessa ja toiminnan kohteeksi otetaan erilaiset yhteiskunnan rikos- ja häiriöilmiöt. Tällä kertaa panostettiin tehostetusti huumausaineiden katuvalvontaan.

Poliisin tarkoituksena on ottaa jatkossa myös poliisilaitosten reuna-alueet entistä paremmin valvontaan ja yhteistyötä tekemällä tehostaa toimintaa. Yhteistyö sisältää tietojen vaihtoa ja jatkossa myös työvoima-apua tarkoituksena saada poliisilaitosten henkilöstö tutustumaan aiempaa enemmän toisten alueiden henkilöstöön ja toimintaan. Jatkossa yhteisiskujen muodossa tehdään myös poliisilaitosrajat ylittävää poliisitoimintaa. Yhteistoimintaan on tarvittaessa käytettävissä molempien poliisilaitosten koko henkilöstö.

Huumevalvonnan tulokset 18–19.1.2018

Loimaa

Loimaan seudulla poliisi paljasti operaatiossa yhteensä 16 epäiltyä huumausainerikosta tai huumausaineen käyttörikosta. Huomiolle pantavaa oli se, että kuudestatoista epäillystä yksitoista oli ensikertalaisia huumausainerikoksissa. Pääosin poliisi takavarikoi marihuanaa, mutta pieniä määriä myös amfetamiinia ja epäiltyä LSD:tä.

Forssa

Kaikkiaan poliisi kirjasi valvonnan aikana 11 rikosilmoitusta. Vain kahteen niistä eivät liittyneet huumausaineet. Kaikki epäillyt olivat lähes poikkeuksetta poliisille entuudestaan tuttuja henkilöitä. Forssan takavarikot kohdistuivat pääosin myös marihuanaan. Vastaavasti Forssassa tavattiin pieniä määriä amfetamiinia ja epäiltyä LSD:tä sekä erilaisia huumaavia lääkevalmisteita.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Forssa on ollut jo parikymmentä vuotta huumeiden pääasiallinen levityspaikka. Lyhyt matka Hämeenlinnaan, Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle jne tekevät ”idyllisestä maaseutukaupungista” oivan ligojen asuinpaikan. Kauppaa käydään näkyvämmin kuin Helsingissä.

  2. Forssa on kait aina ollut narkomanian kehto.
    Ministeri-Sannikin on sieltä kotoisin. En tiedä liittyykö mitenkään toisiinsa nuo seikat.

    Yleensä kyllä ovet viherpunikkistallareita nuo narkit. Liimanhaistaja impparit taas tuntuvat olevan kovin usein kommunisteja tai viheranarkisteja, ainakin esittämiensä mielipiteiden valossa.

  3. Mitään oikeaa tulosta aineiden kadulta pois saamiseksi tuolla ei saavuteta. Pelleilyä ratsata jotain grammavillejä kentällä. Nyt Forssan jonnet tutisevat hondissaan koska tulee paha poliisi ja vie sen vaivalla säädetyn ykkösen säkin ja kakenlisäksi kertovat vielä äipälle mitä poika puuhaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.