Kolme henkilöä vangittu vuonna 2005 kadonneen Jari Pesosen taposta epäiltynä

Keskusrikospoliisi pyysi joulun alla havaintoja ja vihjeitä vuonna 2005 kadonneesta Jari Pesosesta. Poliisi on nyt edennyt Jari Pesosen epäillyn henkirikoksen tutkinnassa.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi hieman alle kaksi viikkoa sitten kolme henkilöä todennäköisin syin epäiltynä taposta, ja heistä kaksi on edelleen vangittuna.

Poliisi teki teknistä tutkintaa viime viikolla Ilomantsin Hattuvaarassa erään kiinteistön alueella. Kiinteistön nykyisiä tai entisiä omistajia ei kuitenkaan epäillä mistään osallisuudesta tutkittavana olevaan asiaan.

Keskusrikospoliisi ja Itä-Suomen poliisi jatkavat tutkintaa edelleen aktiivisesti ja pienimmistäkin havainnoista tai tiedoista asiaan liittyen pyydetään edelleen ilmoittamaan poliisille puhelinnumeroon 050 408 6252. Vihjeitä ja havaintoja voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Katso myös:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.