Lapset kysyvät – Laura Huhtasaari vastaa (video)

1
”Ei keskeyttämistä, ei päällepuhumista, ei dissaamista! Tästä toimittajatyöskentelystä saisivat Ylen ja Maikkarin haastattelijat ottaa oppia.”

Näin kommentoi eräs YouTube-käyttäjä oheista YouTubessa julkaistua videota, jossa perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari vastaa lasten esittämiin kysymyksiin.

Onko tällaista toimittajatyöskentelyä ilo katsella ja kuunnella verrattuna MTV:n ja Ylen tentteihin? Kommentoi alle.

Katso myös:

Näkökulma: Median peppukipeys lisääntyy – Laura-ilmiö sittenkin tulossa?

1 KOMMENTTI

  1. Lauran haastattelijoilla tässä on ilmeisimmin mitä parhaat kotiolot. Heidän upea käytöksensä kertoo meilläkin valtavista piilevistä voimavaroista jotka nyt suurelta osalta maamme lapsia jäävät puolitiehen. Koko suomessa tulee lasten olosuhteita parantaa siten, että heillä on mahdollisuus vanhempiin, joilla on aikaa ja energiaa muuhunkin kuin ylenmääräisen alipalkatun työn perässä juoksemiseen tai työttömyyden pakottamaan taisteluun sosiaalihuollon kanssa.
    Se Lauran ihailema Sveitsin malli toisi varmasti Suomeenkin kansalaisten kaipaamaa turvaa, ettei jouduttaisi tähän huutolaisten asemaan. Ei oltaisi ainaisessa napit vastakkain -asettelussa eri kansanosien välillä, kun poliitikot eivät voisi toimia maan päivänselviä etuja vastaan niin olankohautuksella. Se malli luonnollisesti tarkoittaa myös omaa valuuttaa ja itsenäisyyttä – aivan kuten Sveitsissäkin, mikä on itsestään selvää muutenkin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.