Muusikko Jösse Järvenpää oikeuteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

4
Poliittisesti kantaaottavista ralleistaan tuttu muusikko Jösse Järvenpää on haastettu oikeuteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Järvenpää kommentoi asiaa Facebookissa:

”Poliittista näytösoikeudenkäyntiä odotellessa. Surullisessa jamassa on sananvapaus.
Kun asioista ei enää saa puhua niiden oikeilla nimillä. Saati niitä käsitellä taiteen keinoin.”

Tämän jälkeen ja mahdollisesti myös tämän motivoimana Jösse julkaisi uuden sananvapautta käsittelevän kappaleen, jonka voit kuunnella ohesta. Järvenpää jakoi kappaleen Facebookissa seuraavin saatesanoin:

”Surullista seurata kuinka tältä lammaslaumalta viedään kaikki. Tuhkatkin munista. Ja nää kinaa korkeintaan keskenään vuoronumeroista jonottaessaan pääsyä teuraalle.”

Jösse Järvenpään tuotaantoon voit tutustua tästä linkistä.

Vastaa alla olevaan kyselyyn suomalaisesta sananvapaudesta.

4 KOMMENTIT

 1. Ensin ne veivät Vastarinnan, enkä sanonut mitään koska en kuulunut Vastarintaan.
  Sitten ne veivät Jössen, enkä sanonut mitään koska en ollut Jösse.
  Sitten ne tulivat hakemaan minua, eikä ollut enää ketään joka olisi puhunut puolestani.

  Eli, jokainen joka voi vaikuttaa tavalla tai toisella, lähettämällä vaikka pienen palan digimateriaalia kansanedusjillemme, tulee ryhtyä toimeen. Suomessa sananvapaus on heikommassa hapessa kuin Albaniassa. Ja oikeusopin eläkkeellä oleva professorikin sanoin kaksinkeskisessä tilanteessa, että Suomessa ei ole oikeutta. Oikeuslaitoksemme on alempana kuin Albanian oli aikoinaan.

  Nyt on aika nostaa persus tuolilta ja lähteä vaikuttamaa. Kahviloiden turinatuokiot ovat hyvä pohja tiedon jakamiselle, mutta sen lisäksi pitää ryhtyä toimee. Ei vaan nurista ja puhua. Kaikki vaikuttaminen, kuka milläkin tavalla, on hyväksi.

  • Tässä on yksi pieni mutta, tässä ”barrikadeille” nousussa. Me isänmaalliset eli se kansanosa, jota tämä multiculti-sonta pahiten riepottaa, on sitä, jonka omaisuuden ja elämäntyön barrikadeille nouseminen vie. Tuomarin nuija kopsahtaa ”kiihottamisesta”, niin työpaikka oli sitten siinä.

   ”Vastapuolella” taas on yhteiskunnan loiset eli anttifantit, narkit ja muut punikkihörhöt, joille ei meinaa mitään joku sakko tai pikku linnatuomio, kun ei ole mitään menetettävää. Ei ole puolisoa, omaisuutta, lapsia huollettavana tai mitään. He voivat rellestää ihan niinkuin huvittaa mitä nyt joskus joku saa mellakkaluodin silmäänsä.

   Tämä yhteiskunta ei parane koskaan, jos tuota alempaa rupusakkia ei laiteta kuriin ja kovalla kädellä. Jos tätä ruotuunlaittoa sanotaan fasismiksi, niin sitten olen fasisti.

 2. Helsingin persläpi poliittiset paskahousut taas vauhdissa. Älä huoli Jösse, kyllä me sinua tuetaan noita hesan kusipäitä vastaan rahallisesti, ja muutenkin. Oikealla asialla olet, tosin kuin hesan matu kylän paskahousut, joille sananvapaus oikeus mielipiteeseen, tai Suomalaisuus ei merkitse mitään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.