Susi kuoli jäätyään auton alle Toholammilla

1
Henkilöauto kolaroi suden kanssa maanantaiaamuna 22.1.2018 Toholammilla.

Autoilija oli ollut matkalla Ullavantietä (kt63) pitkin kohti Kaustista, kun auton eteen oli yllättäen juossut susi. Susi kuoli välittömästi törmäyksen seurauksena. Auton keulaan tuli vaurioita.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Sudet ovat levittäytyneet kautta Suomen. Niitä täytyy olla paljon, koska tämän tästä niitä jää autojen alle. Sudet liikkuvat yhden päivän aikana lähes 100 km, joten uusien reviirien etsijöitä riittää sekä syynä on myös saaliin perässä liikkuminen niiden talvehtimisalueille.
    Susien suojelusta tulisi luopua asteittain ja palauttaa kannat sille tasolle, joka antaa niille itselleenkin ”lebenstraumia” riittävästi. Mutta yritäpä takoa tätä petojensuojelijoiden päähän. Ei mene sitten millään. Puhumattakaan, että susien varsinaisilla elinalueilla Itä-Suomessa lapset joutuvat pelkäämään susia koulumatkoillaan vain siksi, että suojelusta johtuen sudet ovat käyneet röyhkeiksi ja pelkäämättömiksi (vrt. somalit) aikuista miestäkin kohtaan tuntematta mitään pelkoa. Pelko syntyy yksinkertaisesti siitä, että ammutaan kuula kalloon tyhmemmille (susille) ja jatketaan tätä niin kauan, että susi ottaa jalat alleen ensimmäisestä ihmisen vainusta niin, että lumi on taivaalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.