Tunnistatko tämän ”isänmaallisen” viiksiniekan?

16

Toimittajamme törmäsi internetin ihmeellisessä maailmassa oheiseen kuvaan, jonka voisi sanoa olevan tietyllä tavalla ajankohtaisen juuri nyt.

Kuva esittää viiksekästä nuorta miestä, joka kantaa kaiketi ylpeydellä Suomi-paitaa. Tai sitten kyseessä oli edelläkävijä, 80-luvun hipsteri, joka piti paitaa ironiamielessä.

Kuka on kuvan henkilö? Vastaa alle kommenttikenttään.

Viiden pisteen vihjeenä voimme kertoa, että häntä ei ole enää pitkään aikaan nähty kuvan kaltaisessa asusteessa, eikä varmaan tulla jatkossakaan näkemään. Pienenä lisävihjeenä kerromme vielä, että hänellä ei ole minkään alan ammattitutkintoa.

16 KOMMENTIT

  1. Ei mitään pätevyyttä mihinkään ja hakee Presidentin virkaan. Kuolen nauruun!
    Pekka taitaa olla monellakin tapaa päästä naksuttava potilas.

  2. Tämä ehdokas on huolissaan vain maailman ongelmista ja miten kaikki maailman köyhät voitaisin tuoda Suomeen loisimaan veronmaksajien kustnnuksella. Jotenkin harmaantunut ja riutunut olemus on kuin AIDS tarunnan saaneella.

  3. Pekka Haavistohan se siinä. Aikoina jolloin hänenkin täytyi olla ”kaapissa” ja olla isänmaallinen. Siinäpä vasta urakkaa yhdelle miehettärelle. Täytyy sanoa, että mies ei ole mennyt kuin alaspäin noista ajoista, mutta niinhän se on mennyt ”aikakin”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.