Näin vandaalit rikkovat Laura Huhtasaaren vaalijulisteen – Katso video!

18
Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren vaalijulisteita on revitty, töhritty ja muilla tavoin vandalisoitu ympäri maata niin paljon, että kyseessä saattaa olla organisoitu toiminta.

Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään video, jonka eräs henkilö julkaisi alunperin Snapchatissä. Videolla kaksi ilmeisesti aika nuorta tunnistamattomaksi naamioitunutta henkilöä rikkoo Laura Huhtasaaren vaalimainoksen potkimalla ja jääkiekkomailalla hakkaamalla.

Vahvistamattoman tiedon mukaan video olisi kuvattu Helsingissä. Videon oheen Snapchatiin julkaisija oli kirjoittanut: ”Haha kuulemma toi huhtasaari vitu rasisti joten saatan pistää jtn jos joku tekee jtn hauskaa / jtn tollast huhtasaare lapul/kyltil / jtn”.

Video lähti leviämään sosiaalisen median eri kanavissa, ja pian levisi myös sellainen video, jossa näkyy oletettujen tekijöiden naamat ja nimet. Koska tekijät oletettavasti ovat alaikäisiä, emme julkaise tätä versiota, vaan linkkaamme sen videon, jossa näkyy pelkkä julisteen hajottaminen.

Videon julkaisijan Snapchat- ja Instagram-tilit ja tätä kautta myös henkilöllisyys ovat tiedossa, ja vaalijulisteen rikkomisesta on tehty poliisille ilmoitus.

 

18 KOMMENTIT

 1. Näkyy olevan tummaihoinen apina joka syö, elää, asuu ja rikkoo paikkoja Suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Ei muuta kuin nippusiteissä palautus sinne mistä on tänne ryöminyt.
  Laskun voi osoittaa sitten Sipilälle joka kutsui nämä paskat tänne.

 2. Tosiaan sairasta touhua en kyllä käsitä, noille kyllä pitäs antaa kunnon tuomio ei mitää päänsilitystä.

 3. Neekeri ja moniosaaja. Apinalle on annettu maila valtion puolesta vai olisko istunut pysäkillä ja joku turvamies oikein tuonut.

 4. Kehitysvammaisilla näki joskus lätkäkypäriä päässä ennen kuin huomaamattomammat pyöräilykypärät yleistyivät. Tosin vaikeasti-kehitysvammaisjengi nimeltä ”kiakkovieraat” käyttää vieläkin lätkäkypäriä, pridellä. Ilmeisesti videon apinakaan ei ole kauas geenipoolistaan pudonnut.

 5. Jos olis valkoihoisia niin karhuryhmä jo etsis ”vaalirauhan” rikkojia. Tää on niin menetetty maa kuin Ruotsikin….

 6. Nyt olisi syytä selvittää mitkä ovat Li Anderssonin, Paavo Arhonmäen, Ville Niinistön mahdolliset osallisuudet tuohon organisoituun matu/vassari/anarkostallarien vaaliväkivaltaan?

  Ovatko sanoutuneet julkisesti irti ja tuominneet teot? Puolueensa ovat julkisesti tunnettuja anarkostalinismista ja tuesta n.s. ”paremmalle” väkivallalle.

  Anarkostalinismia ei tarvi suvaita.

 7. Kehitysmaalaisia, eikö nämä käsitä että ovat Suomessa? Mitä helvettiä nuo täällä Suomessa tekee…!?

 8. Nää ripakinttuiset antifa-vasemistolaiset on niin heikkoja ettei meinaa saada edes yhtä pahvimainosta rikki. Hiki tulee kun katsoo kananjalkojen työskentelyä.

  Mutta kai näistä joskus kasvaa isompina niitä vassareita joita saa sitten kurmoottaa.

 9. Onneks teitä Lauran fanittajia on minimaalinen määrä, onneks Laurasta ei tule presidenttiä, eihän se osaa kuin monotonisesti toistaa ”rajat kiinni”, ”matut vie meiän rahat”. Ei sillä ole oikeita mielipiteitä. Aivopesty Halla-ahon ja Homma-forumin nukke.

 10. Rouva Huhtasaaren kannaotot ovat, tähän asti ainakin, olleet aika yksipuolisia. Hän puuhaa Suomea takaisin (mihin? -50 luvulle? -18 luvulle?) ja haluaa rajat kiinni. Kumpikaan asiakokonaisuus ei oikein kuulu presidentin toimivaltaan. Ihminen joka uskoo jumaliin ja luomisoppiin ei ole oikea henkilö johtamaan yhtään mitään. Uskovaiset perustavat elämäänsä valheeseen ja ovat siksi jääviä päättämään muitten ihmisten elämästä. Tarvitsemme tietoa ja ymmärrystä, eikä huuhaata!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.