Pariisi joutui sulkemaan jokiliikenteen tulvien vuoksi, myös rotat evakossa

3
Pariisissa on tällä hetkellä ennätystulvat sitten vuoden 1900. Meteorologit ennustavat lisää sateita maahan.

Tällä hetkellä joen pinta on 16 jalkaa, eli 4.9 metriä korkeammalla kun normaalisti. Lähiaikoina vedenpinnan ennustetaan nousevan vielä noin 2 metriä.

Tulvien takia on jouduttu sulkemaan joenrannassa sijaitsevia metroasemia ja teitä. Myös jokilaivoilla ajo on kielletty, koska törmäysvaara siltoihin on liian iso. Asuntolaivoissa asuvia on kehoitettu siirtymään pois kaupungin alueelta.

Myös kaupungissa sijaitseva Louvren museo on alkanut siirtämään alakerroksissa sijaitsevia teoksia suojaan varmuuden vuoksi.

Tulvivat viemärit ovat ajaneet myös rotat maanpinnalle, tästä lyhyt video Pariisin keskustasta. Rottia on laskettu olevan Pariisissa 1,75 kappaletta per ihmis asukas.

Tulvat ovat myös aiheuttaneet roskien leviämisen ympäri pariisia.

 

3 KOMMENTIT

  1. Onko kyse kaksi vai neljäjalkaisista rotista? Molempia nimittäin tuossa ”rakkauden kaupungissa” riittää…hyi helvetti mikä paikka! Paskaa ja patonkia -silvuplee.

  2. Kuin tulevaa, kaaosta anarkiaa ja rotat juoksevat valtoimenaan. Kaukana on se mielikuva entisestä Ranskasta hienoinen katukahviloineen.

  3. Matuleirin ”sisustukset” kelluu pitkin puistoja. No, onhan värillisillä kädellisillä syötävää kun maan alta tulee lihaa. Ja toisaalta, voivat purkaa patoutumiaan niitä metsästämällä.

    Katsotaan nyt mitä tapahtuu kun rotat ovat pari päivää ilman ravintoa ja kylmissään. Rupeavatko agressiivisiksi? On kuitenkin hyvä että tuo yksi euroopan saastaisimmista kaupungeista pestään aika-ajoin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.