Törkeä pahoinpitely Heinolassa – Vihjeitä kaivataan

Hämeen poliisilla on tutkittavana 1.1.2018 Heinolassa tapahtunut törkeä pahoinpitely.

Tuolloin pian vuoden vaihtumisen jälkeen 1.1.2018 noin klo 02 aikaan löydettiin Heinolassa Tommolankatu 5 B rappukäytävän alatasanteelta pahoinpidelty noin 60-vuotias heinolalainen mies. Mies ei asu kyseissä talossa, hän asuu löytöpaikan lähistöllä. Mies on todennäköisesti joutunut pahoinpitelyn uhriksi jossain Tommolankatu 5 lähistöllä olevassa asunnossa tai ulkoalueella.

Miehellä todettiin lukuisia erilaisia vammoja eri puolin kehoa ja hän on edelleen sairaalahoidossa, mutta ei hengenvaarassa. Poliisi pyytää kansalaisia ilmoittamaan poliisille, mikäli jollain on tietoja tekoon liittyen ja onko jollain havaintoja vuoden vaihtumisen aikaan Tommolankatu 5 lähistöllä mahdollisesti tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse: tutkinta.heinola.hame@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295414222

Lähde: Poliisi

One thought on “Törkeä pahoinpitely Heinolassa – Vihjeitä kaivataan

  • 25.1.2018 at 14:23
    Permalink

    Kytät ei suotta kiirehdi näiden asioiden kanssa. Mitään todellista halua rikosten selvittämiseen ei ole ellei kyse ole kunniakansalaisiin kohdistuneesta teosta -tai tuhmasta puheesta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.