Uusi video Laura Huhtasaaren vaalimainosten repimisestä

7
YouTube-palveluun on ilmestynyt uusi video Huhtasaaren vaalimainosten tuhoamisesta. Videolla kaksi miestä nostaa vaalimainoksen telineestään ja heittää sivuun.

7 KOMMENTIT

  1. Kaksi miestä? Keskenkavuisia idiootteja pikemminkin, vielä tarpeeksi tyhmiä näyttämään naamansa.

  2. Ei ihme että lähi-itien ja Afrikan asiat perheellään koska noissa populaatiossa on korkea kusipääosuus

  3. Tämä video osoittaa, että tämä hyökkäys Laura Huhtasaariin on henkilökohtainen asia. Se oli jotain, mitä hän sanoi tai jotain, jonka hän lupasi kampanjassa, joka oli tyytymätön jollekin tai tietylle ryhmälle. Siihen asti on normaalia, että ehdokas miellyttää joitain ja epäuskoisia muita. Nyt uhkauksen uhkaaminen on rikos.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.