Nettipoliisi vuonna 2050 – Katso Fobban futuristinen video

6
Poliisi on julkaissut Poliisitube-kanavallaan YouTubessa ajatuksia herättävän videon, jossa torjutaan nettikiusaamista ja muuta sopimatonta käytöstä internetissä.

Vuosi 2050. Nettipoliisi Fobban näytölle tulee ilmoitus: ”Nettikiusaaminen käynnissä!” Mitä seuraavaksi tapahtuu? Katso se oheiselta videolta.

Lähde: YouTube

Katso myös:

Tällainen on hallituksen esitys uudeksi siviilitiedustelulaiksi

 

6 KOMMENTIT

  1. Se mikä kansalaisten on hyvä pitää mielessä on se että meitä vakoillaan jo esitetyin keinoin. Ja jos virkavallalla olisi lupa niin koneemmekin saastutettaisiin tai lukittaisiin. Mutta että koneita pääsee jos seuraamaan reaaliajassa ja niihin pääsee avoimesti sisään. Palomuureista tai viruksentorjunnoista huolimatta. Ja kaikki data kovalevyillä on suoraan internetistä ladattavissa.

    Kuka muuten on huomannut että vaikka tappaa IPv6-protokollan windowseista niin se tunneloi itsensä IPv4:n läpi ja hakee yhä edelleen IPv6 DHCP-serveriltä itselleen osoitteen? Vaikka se ei sitä heti ensimmäisenä näytäkää ”ipconfig” komennolla.

  2. Ei vittu. Onko nuo ihan täysillä matkassa. Joku pytty pimeenä täytyy olla. Fobba voisi mennä välillä ihan oikeisiin töihin niin voisi harhat helpottaa.

  3. Tämä sälli on katsonut liikaa Matrix leffoja. Vittu mitä paskaa. Keskittäisi voimansa ja resussinsa maahanmuuttajien rikoksiin, ahdisteluihin, raiskaukauksiin,varkauksiin, törkeisiin pahoinpitelyihin, murhiin, tappoihin, terroristitekoihin ja niitähän riittää. Siinä sitä työsarkaa ja ei ihan heti lopu.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.