Harrastaako valtamedia piilomainontaa vaalien alla?

7
Ilta-sanomat on tehnyt kaksi erillistä uutista päiville 27.1 ja 28.1. Molempien uutisten otsikossa korostetaan numeroa kahdeksan, mikä on yhden presidenttiehdokkaan numero.

Molemmissa uutisissa on selvästi otsikossa korostettu numeroa kahdeksan mikä on Sauli Niinistön vaalinumero. Onko kyseessä sattuma, vai ei? Toinen artikkeleista on julkaistu ME NAISET puolella, joka on tehnyt kaksi uutista minkä otsikossa esiintyy numero 8, mutta kuten nykysuomi aiemmin selvitti, on näiden lehtien taustalla hyvin suppea piiri. Artikkelimme omistussuhteista voit lukea tästä.

Myös muut lehdet ovat viimeisen 24 tunnin sisällä tehneet useita uutisia minkä otsikossa esiintyy numero kahdeksan. Tähän on syyllistynyt YLE, HS, IS, ME NAISET

 

Lähteenä käytetty Googlea haulla numero 8 ja rajaamalla aika 24 tuntiin ja paikkana Suomi.

7 KOMMENTIT

 1. Oli nämä suggeroinnin yhteensattumat, suosikki- ja inhokkijuttujen vyörytykset sitten ylhäältä ja omistajilta ohjattua tai ei niin kansainvälinen Operation Mockingbird ja samankaltainen toiminta ei ainakaan ole koskaan lakannut. Tyhmiähän ne vain olisivat jos seinään lakkaisivat todistetusti tehokkaiden keinojen käyttämisen. Vain geografinen ja alustojen laajuus, nimet ja strategiat sekä keinot kehittyvät.

  Yksi parhaista poliittisista elokuvista mitä on koskaan tehty on They live.
  https://www.youtube.com/watch?v=JI8AMRbqY6w

  osa 1/10 https://www.youtube.com/watch?v=D-eKmnwEpmo

 2. Heräsin aamulla klo 5. Keitin 5 kupillista kahvia. 5 tuntia myöhemmin pihalla leikki 5 kakaraa. Lounaalla söin 5 lihapullaa, 5 perunaa ja 5 kauhallista kastiketta. Jälkiruoaksi söin 5 keksiä. Oikeassa kädessäni on 5 sormea. Kello 5 iltapäivällä söin päivällistä. Kohta menen äänestämään. Minkä numeron kirjoitan äänestyslippuun?

 3. Aivan selkeä kytkös. Juuri näin saa taikurikin ihmisen valitsemaan juuri sen tietyn kortin joka hänellä on taskussa.

  Tämä on sekä säälittävää että valitettavaa. Että näin alas pitää ”valtamediamme” alistua jotta se nuolisi ruokkivaa p….eikää. No, se jonka leipää syöt, sen lauluja laulat.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.