Huumekauppa johti tapon yritykseen Toijalassa

2
Sisä-Suomen poliisi tutkii Akaan Toijalassa 17.1.2018 kello 21.00 aikaan tapahtunutta puukotusta tapon yrityksenä.

Tutkiinnassa on selvinnyt, että huumaavien aineiden kaupan yhteydessä oli tullut riitaa, jonka seurauksena 26-vuotiasta uhria oli puukotettu ja viilletty ylävartaloon. Tekopaikka oli uhrin asunto. Uhrin vammat jäivät suhteellisen lieviksi ja hän pääsikin pois sairaalasta seuraavana päivänä.

Poliisi on kuulustellut tekoon liittyen useita henkilöitä. Epäilty tekijä otettiin kiinni 24.1.2018 Lounais-Suomesta Kemiön saarelta. Hänet vangittin Pirkanmaan käräjäoikeudessa 26.1.2018 tekoon todennäköisin syin epäiltynä. Epäilty on pitkän rikoshistorian omaava 27-vuotias mies Lounais-Suomesta.

Lähde: Poliisi

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Kun on koukussa. Ei kenenkään henki ja terveys ole minkään arvoinen. Maan turvallisuustilanne alkaa olemaan kohth’silleen Sao Paulun luokkaa. Eli ”hvyin” kuolee, hyvin kuolee.

  2. Aika monikulttuurista menoa jo tuollakin jossain metsien keskellä.

    Vihreät haluavat käsittääkseni vapauttaaa kaikki huumeet, eri seksuaaliset taipumukset ja lainkäyttöjärjestelyt kuten shaarian?

    En vaan taida toimia oikein yhteen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.