Maasta poistuvasta autosta löytyi runsaasti varastetuksi epäiltyä omaisuutta

Helsingin poliisin partio tarkasti sunnuntaina noin kello 21.30 maasta poistuvan henkilöauton Länsisatamassa. Autosta löytyi runsaasti anastetuksi epäiltyä omaisuutta, muun muassa vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa ja elintarvikkeita. Osassa tuotteista oli vielä hintalaput kiinni.

Autossa oli kaksi miestä, jotka eivät pystyneet kertomaan vakuuttavasti, mistä omaisuus on peräisin. Heillä ei myöskään ollut kuitteja tuotteista.

Poliisi otti miehet kiinni ja vei heidät varkaudesta epäiltyinä Pasilan poliisivankilaan.

 

Lähde: Poliisi

 

5 thoughts on “Maasta poistuvasta autosta löytyi runsaasti varastetuksi epäiltyä omaisuutta

  • 29.1.2018 at 18:32
    Permalink

    Mutta eihän Suomi voi käpertyä itseensä ja siepata kiinni valtiorajalta ulkomaalaisia asuntomurtautujia ja myymälävarkaita loukkaamatta karkeasti EU:n Schengensopimusta, joka takaa ”ihmisoikeuden” ihmisten ja tavaroiden vapaaseen liikkumiseen, joka ”ylikävelee” kaikki kansalliset lait ja asetukset. Vain avautumalla sepposenselälleen turvaamme maamme jatkuvan köyhtymisen sekä velanoton pakolaiskriisin hoitamisessa Afrikasta ja Lähi-idästä. Emmekä saa rajoittaa ”eläkeläisten” oikeutta vapaaseen vastikkeettomaan ylläpitoon ainoastaan kattamaan oman planeettamme asukkaita, vaan kaiken ”rasismin” kitkemiseksi. Emme saa katsoa vinoon pieniä vihreitä miehiä tai naisia olivatpa he tuntevinaan olevansa mitä hyvänsä, jotka saapuvat Marsista ilahtuneina Helsingin kaupungin hammashuollosta ja ikuisesta VIP -kansalaisuudesta, jossa kantasuomalaiset voidaan potkaista tieltä kuin tyhjä hernerokkapurkki.

    Reply
  • 29.1.2018 at 18:45
    Permalink

    Torniossa ei moista kiinnijäämisen riskiä ole. Ensikerralla sitten sitä kautta sillä Suomi ei sentään ole mikään impivaara missä jok’ikistä rajaa suotta valvotaan…

    Reply
  • 30.1.2018 at 05:10
    Permalink

    Poliisin olisi pitänyt toivottaa vain hyvää työpäivän jatkoa ja päästää Schengen rosvot menemään.Yrittäjyys jota vartianen peräänkuuluuttaa. Ei ero mitenkään siitä hallituksen ja eduskunnan hyväveli piirein kähminnöistä valtion omaisuuden varastamisessa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.