Neljä nuorukaista ryösti pizzerian väkivalloin Raaseporissa – Poliisi kaipaa vihjeitä

Karjaan Ratakadulla sijaitseva pizzeria ryöstettiin eilen 28.1.2018 kello 20.30-aikoihin. Pizzeriaan meni neljä nuorehkoa miestä. Miehet käyttivät väkivaltaa pizzerian työntekijään ja onnistuivat siten viemään kassasta käteistä rahaa.

Teon jälkeen miehet pakenivat jalan Laaksokatua pitkin. Naapurinkadulla sijaitsevan koulun takana ainakin osalla oli mopo tms. kulkuneuvo odottamassa, joilla he jatkoivat pakomatkaa. Miehet olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin. Osalla oli huppu ylhäällä ja kaikilla kasvot peitettyinä.

Pizzerian työntekijä järkyttyi tapahtumasta, mutta hänelle ei tullut vakavia vammoja. Tekoa tutkitaan ryöstönä. Ryöstöstä säädetty ankarin rangaistus on kuusi vuotta vankeutta.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään virka-aikana olemaan yhteydessä poliisiin numeroon 0295 436 250 tai 0295 413 031. Vihjeet voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Neljä nuorukaista ryösti pizzerian väkivalloin Raaseporissa – Poliisi kaipaa vihjeitä

 • 29.1.2018 at 10:37
  Permalink

  Rasistinen rikos maahanmuuttajayrittäjää ja hänen henkilökuntaansa vastaan?

  Reply
 • 29.1.2018 at 13:56
  Permalink

  ”Kuusi vuotta vankeutta säädetty on, mutta etninen ”tausta” ja demla kaiken muuttaa voi, koskapa tämäkin ”sattumus” lehteen rikoksen toi ja julkisuuden kiron niskaan… voi, voi.

  Reply
 • 29.1.2018 at 22:21
  Permalink

  Nyt pikku kullanmuruille kunnon tuomiot rasismibonuksella lisättynä.

  Reply
 • 30.1.2018 at 00:30
  Permalink

  Ala ikäisiä kakaroita mitkä ryöstää piripäissään äijän joka kävelee kepin kanssa… toivokaa saatana että poliisi saa teidät ensin kiinni

  Reply
 • 30.1.2018 at 14:31
  Permalink

  Kunniamerkin paikka, en koskaan puutu yrityksiin tai tekoihin joiden kohteena kunniakansalaiset. Päinvastoin hienoa,että näin. Kaikki pisteet ryöstäjille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.