Tienhoidon taso: Juuassa luistellaan maantiellä – Katso video

6

Viime viikolla pakkasten jälkeen tulleet plussakelit ja vesisateet saivat tiet liukkaiksi ympäri maata. Tämä vaikeutti liikennettä ja aiheutti lukuisia onnettomuuksia.

Samalla heräsi arvostelu tienhoidon tasoa kohtaan, sillä tiet olivat monin paikoin hengenvaarallisen liukkaita. Esimerkiksi Juuassa tiet olivat kuin luistinrata. Kirjaimellisesti, sillä oheisella viime perjantaina kuvatulla videolla näkyy, kuinka ihmiset etenevät autotiellä luistelemalla.

Videon Facebookiin postannut henkilö kirjoitti videon saatteeksi: ”Tänään oli hyvä opetuspäivä uudelle kuljettajalle kun opetin uutta koulukuljetusreittiä, kuvasin apukuskin paikalta ku pojat oli lähtenyt kuntoilemaan. Kuhnustantie 26.1.2018 15:20 Tais olla hukkainvestointi tuo Juuan jäähalli.😉#samimatkat #kuhnusta #koulukuljetus #juuka#linjaauto #iceskating

Lähde: Facebook

Katso myös:

Mauri Peltokangas auto-onnettomuudessa: ”Periksi ei anneta ennen kuin sydänkäyrä on suora!”

6 KOMMENTIT

  1. Tuo akka on tuhoamassa muun Suomen.Valehtelee niin että korvat heiluu. Onneksi kepu tippuu seuraavissa eduskuntavaaleissa mini sarjaan.

  2. Niin sitä piti että kun ainakin täällä päin DESTIA vei tienhoitourakat YIT:ä on teiden hoito ollut sitä ettei sitä juurikaan ole. Varmaan rahastetaan tekemättömistä töistä. Tässäkin on kahden lumisateen lumet tampattu tiehen ja on kuin perunapellolla ajaisi.Tie on muutenkin kuin kapea ränni. Kun YIT hoiti, aura kulki heti sateiden jälkeen ja myös aura-auton alla oli höylä. Tätä samaa valitusta kuulee kehä kolmosen ulkopuollla kaikkialla. Taitaa tuolla noita-akalla olla omistuksia DESTI:ssa

  3. Tampereen ympäristössäkin on monena vuotena ollut samassa kunnossa olevia teitä, elämme kehitysmaassa…

  4. Eihän tuo jutku-ämmä mitään teiden hoidosta ja niiden nykykunnosta tiedä kun lentää vasituiseen luudalla.

    • Maksaneekohan Sveitsin horo luudastaan edes ajoneuvoveroa, vai muilauttaako taksi setelit tähän, jolloin kansa maksaa luudat ja varret?

  5. Sopiihan sitä kaikkien miettiä, mihinkä yli 20 vuotta voimassa olleen ”väliaikaisen” ajoneuvoverojen tuotot on kadotettu. Jota varten Sveitsin horon piti yrittää väen väkisin kyhäillä uusia veromalleja autoilijoille paikkaamaan tätä kadotettua rahaa, etteivät kiinni jäisi rahojen kavalluksesta. Mistähän luulette, että matuille riittää rahaa jaettavaksi yllinkyllin. Tyhmempikin osaa ynnätä, mihin tien ylläpitoon tarkoitetut varat on siirretty, ja miksi rahastukseen käytettäviä kameratolppia ollaan rajusti lisäämässä, suhteutettuna uuteen asvalttiin saati tien kunnossapitoon.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.