Tulipalo kauppakeskus Myllyssä Raisiossa

1

Pelastuslaitos sai tiistai-iltana ilmoituksen suuresta rakennuspalosta Raisiossa. Kauppakeskus Myllyssä oli syttynyt palamaan ilmastointikone. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Palo on saatu sammumaan, eikä se aiheuttanut henkilövahinkoja. Nykysuomen kuvaaja oli paikalla seuraamassa tilannetta.

 

 

1 KOMMENTTI

  1. Talojen pitää hankkia entistäkin tehokkaampia ja monimutkaisempia ilmastointikoneita, jotta ilma kypsyy käryää oikein kunnolla ja saadaan talot tuottamaan enemmän energiaa kun ne kuluttaa eikös niin? Ihmiset voi sitten kulkea taloissa happilaitteet naamalla jatkossa, koteihin kanssa isot anionisoivat ilmanlaatulaitteet neutralisoimaan modernin ilmanvaihdon haitat, joiden käyttämä energia tietysti kanssa pitää tuottaa jollain uudella härpäkällä, että päästään nollaenergiatavoitteisiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.