Tossavainen: Orpon mielestä ”pakolaisten maahantulon motiivien epäily on rasismia”

6

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo loihe lausumaan maahantuloryntäyksen aikoihin, että ”pakolaisten maahantulon motiivien epäily on rasismia”. Hän ei ole kumonnut lausuntoaan, vaikka Maahanmuuttovirasto on todennut valtaosan tulleen paremman elintason toivossa. Onko siten myös Maahanmuuttovirasto rasistinen?!

Puolueena kokoomus on Orpon kannalla. Toki kokoomus ei ole ainoa puolue, joka ei ymmärrä arjen todellisuutta.

Jussi Halla-aho kirjoitti aiheesta Facebookissa niin hyvin, että lainaan tähän tekstin kokonaisuudessaan:

”Suomen kokoomus fanaattisine rajat auki -politiikkoineen ja multikultifantsutteluineen on muuten melkoinen outolintu Euroopan konservatiivisessa perheessä.

Kokoomuksen saksalainen sisarpuolue CDU/CSU keskeytti kaksi vuotta sitten toissijaista suojelua saaneiden perheenyhdistämiset kokonaan ja vaatii kattoa turvapaikanhakijoiden vuosittaisiin määriin.

Tanskalainen sisarpuolue hallitsee maata ”äärioikeistolaisen” kansanpuolueen tuella ja on omaksunut maahanmuuttokysymyksissä viimemainitun linjaukset.

Itävaltalainen sisarpuolue hallitsee maata yhteistyössä ”äärioikeistolaisen” vapauspuolueen kanssa ja kiristää maahanmuuttopolitiikkaa kauttaaltaan.

Norjalainen sisarpuolue hallitsee maata ”äärioikeistolaisen” edistyspuolueen kanssa ja kiristää maahanmuuttopolitiikkaa kauttaaltaan.

Unkarilainen sisarpuolue Fidesz hallitsee maata pääministeri Orbánin linjoilla.

Ruotsissa jopa demarihallitus on saanut aikaiseksi sisärajavalvonnan palauttamisen ja merkittäviä kiristyksiä oleskelulupakäytäntöihin. Kokoomuksen sisarpuolue luonnollisesti kannattaa tiukempaa linjaa.”

….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

6 KOMMENTIT

 1. ”Pakolainen” ei viittaa sanana uskontoon, väriin tai kansallisuuteen,joten rasismista ei voi olla kysymys.Motiivien epäily ei myöskään voi olla rasismia, Jos henkilöä aijheettomasti haukutaan rasistiksi julkisella foorumilla niin kyseesä on kunnianloukkaus. Kannattaa pitää mielessä ennenkuin alkaa julkisesti saarnaamaan ”parempaa” totuutta.

 2. Onko Orpo todella noin vähä-älyinen?
  Ihan pokkana selittää täyttä paskaa!
  Kyllä tuonne eduskuntaan pitäisi ehdottomasti olla pääsyvaatimuksena jonkinlainen älykkyys, edes yli keskiarvon.
  Näitä tampioita kun kuuntelee iskee äkkiä oksennusrefleksi.
  Vittu miten vähällä järjellä tätä maata johdetaan.

 3. Olisipa Suomessakin OIKEITA valtiomiehiä, jotka aidosti ajaisivat kansansa asiaa.
  Nykyiset pellet ovat vellihousuja jotka nuoleskelevat Bilderbergiläisen eliitin persvakoa!

  • Niin, mutta ajattelepa millaisia vellihousuja me ollaan kun annetaan niiden tehdä sitä – aina vaan, vaikka mitä tekisivät… vannotaan demokratiaan vaikka ne pyyhkii sillä peräpeiliään, myyvät maat muille vaikka me asutamme niitä vielä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.