Kanalaan tunkeutujat saatiin kiinni poliisikoirien avulla Oripäässä

8

Loimaan poliisi sai hälytyksen Oripäähän 2.2.2018 hieman ennen klo 04. Kanalan työntekijä oli herännyt tunkeilijoiden aiheuttamaan meteliin ja ilmoitti siitä eteenpäin.

Jäljistä päätellen tekijöitä oli ollut useampia ja nämä olivat yrittäneet tunkeutua useampaan tuontatotilaan. Ilmeisesti ainakin yhteen tilaan nämä tunkeutujat olivat päässeet sisälle.

Loimaan poliisia tuli avustamaan kaksi koirapartiota Turusta. Onnistuneiden jäljestyksien jälkeen saatiin kiinni useampia miespuolisia henkilöitä. Toinen koirista ajoi maastossa noin 3 kilometrin jäljen ja toinen koirista 5 kilometrin jäljen. Kiinniotetut miehet eivät ole paikkakunnalta. Tekijöiden käyttämä auto löytyi myös.

Poliisi tutkii asiaa nyt julkisrauhan rikkomisena ja salakatseluna.

Lähde: Poliisi

8 KOMMENTIT

  1. Eivätkö nämä miehet tienneet, että se on KUKKO, joka määrää kananalassa ja ”polkee jalkaa lattiaan”.

  2. Kai nää oli niitä Antifan eko-terroristeja. Nälkä nillekkin tulee vaikka eivät muka lihaa syö.

  3. Hesalaisia kettutyttöjä taas, on se jumalauta kumma, että toisten tiloille saa mennä miten tykkää, ja rikotaan hygieenia rajoja. Itse pistäisin ladatun haulikon oven taakse viritykseen, saisivat sitä mitä tilaavatkin. Tosin tutullani on karjakeittiössä 2 dobermannia odottelemassa öisin, kun hänen tilalleen myös tunkeuduttiin vuosi sitten, ja ne puree leuat yhteen, sen minäkin tiedän.

    • Ns. ”Kettutytöillä” ei tainnut mennä kovin vahvasti noin niinkuin taloudellisesti viimeiset 20 vuotta. Ja se on ihan oikein. 🙂

  4. Hesalaiset kettytytöt uudella aluevaltauksella, nyt ei kelpaa lehmät ja siat enää parittelu kohteiksi, nyt on otettu raju askel kohti pervompaa menoa ja haaveiltiin kanoihin yhtymisestä. Siellä taas isi papan citymaasturilla punavuoresta punaviini huuruissa lähdetty liikkeelle kuin yön timot konsanaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.