Murtomies raahasi saalistaan lumikolalla Torniossa – Oli vienyt yrittäjien postit

3

Murtomies jäi kiinni Torniossa Torpin kaupunginosassa varhain sunnuntaiaamuna 28.1.2018 varkaudesta epäiltynä. Paikkakuntalainen 26-vuotias mies oli käynyt varkaissa erään yrityksen tiloissa ja raahasi saalista lumikolalla mukanaan.

Vartija onneksi tavoitti epäillyn ja poliisin saapuessa paikalle hänen hallustaan löytyi myös paikallisille yrityksille kuuluvaa avaamatonta postia.

Tässä tapauksessa postit saatiin onneksi takaisin avaamattomina eikä sen suhteen päässyt vahinkoa tapahtumaan. Petosrikoksien ennalta estämiseksi etenkin yrityksien kannattaisi kuitenkin vaihtaa postilaatikkonsa lukolliseksi.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Juha Sipilä joutui lumitöihin – Esti kommentoijan Twitterissä

3 KOMMENTIT

  1. Tuo vähemmän linssiluteinen jamppa ei sitten twiitannut kuvan kanssa ”saalistaan” rahvaalle, että ”ihan minäkin tässä ruumiillista työtä teen. Ja vieläpä ihan pipetillinen hikeä otsalla”.

  2. Yrittäjien posti on yleensä pääsääntöiesti laskuja. Kai se olis sitten hyvää hyvyyttään maksanut ne omasta pussistaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.