Murtomies raahasi saalistaan lumikolalla Torniossa – Oli vienyt yrittäjien postit

Murtomies jäi kiinni Torniossa Torpin kaupunginosassa varhain sunnuntaiaamuna 28.1.2018 varkaudesta epäiltynä. Paikkakuntalainen 26-vuotias mies oli käynyt varkaissa erään yrityksen tiloissa ja raahasi saalista lumikolalla mukanaan.

Vartija onneksi tavoitti epäillyn ja poliisin saapuessa paikalle hänen hallustaan löytyi myös paikallisille yrityksille kuuluvaa avaamatonta postia.

Tässä tapauksessa postit saatiin onneksi takaisin avaamattomina eikä sen suhteen päässyt vahinkoa tapahtumaan. Petosrikoksien ennalta estämiseksi etenkin yrityksien kannattaisi kuitenkin vaihtaa postilaatikkonsa lukolliseksi.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

3 thoughts on “Murtomies raahasi saalistaan lumikolalla Torniossa – Oli vienyt yrittäjien postit

  • 2.2.2018 at 17:17
    Permalink

    Tuo vähemmän linssiluteinen jamppa ei sitten twiitannut kuvan kanssa ”saalistaan” rahvaalle, että ”ihan minäkin tässä ruumiillista työtä teen. Ja vieläpä ihan pipetillinen hikeä otsalla”.

    Reply
  • 2.2.2018 at 19:43
    Permalink

    Yrittäjien posti on yleensä pääsääntöiesti laskuja. Kai se olis sitten hyvää hyvyyttään maksanut ne omasta pussistaan.

    Reply
  • 6.2.2018 at 10:30
    Permalink

    Minä otsikosta jo luulin, että se Sipilä oli tuonnekin sen kolansa kanssa ehtinyt? 😉

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.