Oulaisissa törkeään ryöstöön ja törkeään kotirauhan rikkomiseen epäillyt miehet vangittu

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus vangitsi 2.2.2018 pidetyissä vangitsemisistunnoissa 21- ja 37-vuotiaat miehet todennäköisin syin epäiltyinä törkeään ryöstöön ja törkeään kotirauhan rikkomiseen. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 5.4.2018.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäillyt olivat ti 30.1.18 n. klo 04.00 tunkeutuneet asuttuun asuntoon rikkomalla asunnon keittiön ikkunan heittämällä rappurallin siitä läpi. Asunnossa oli toinen uhrille entuudestaan tuntematon 21-vuotias mies puukottanut keskivartaloon talon asukasta n. 70-v. miestä. Epäillyt anastivat uhriltaan mm. alkoholia ja vähäisen summan rahaa. Uhrilla oli onni matkassa ja hän selvisi tällä erää vähin vammoin. Veitsen isku oli aiheuttanut vain tikkausta vaatineen vamman, ja hän on kotiutunut sairaalasta.

Epäillyistä 21-vuotias mies myöntää lyöneensä talon asukasta puukolla, mutta puukottaja, kuten rikoskumppanikin kiistävät syyllistyneensä törkeään ryöstöön tai törkeään kotirauhan rikkomiseen. Epäiltyjen näkemyksen mukaan kyse on korkeintaan kotirauhan rikkomisesta.

Epäillyt olivat tekohetkellä alkoholinvaikutuksen alaisia.

Tutkinnasta ei tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi

One thought on “Oulaisissa törkeään ryöstöön ja törkeään kotirauhan rikkomiseen epäillyt miehet vangittu

  • 2.2.2018 at 17:08
    Permalink

    Selvät ovat sävelet, mutta kyllä Demlan ”orkesteri” siitä ”kakofonian” saa aikaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.