Eläinkuljetusautosta tielle liikenteen sekaan pudonnut sonni lopetettiin Pöytyällä

8
Mainos

Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan Kantatie 41:llä Pöytyällä Auran ja Oripään välillä on eläinkuljetusautosta pudonnut maantielle sonni, joka on jäänyt loukkaantuneena liikenteen sekaan. Eläinkuljetusauto on jatkanut matkantekoa.

Eläin on poliisin toimesta lopetettu. Poliisi on tavoittanut myös eläintä kuljettaneen auton.

Asiaa tutkitaan eläinsuojelurikoksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mainos

Lähde: Poliisi

Mainos

8 KOMMENTIT

 1. Vähentäkää ihmiset lihansyöntiä niin vähenee tuollainenkin eläinrääkkäys, joka on vielä ihan pintaraapaisu todellisuudesta. Tänä päivänä on runsaasti saatavissa puhtaasti kasvisvaihtoehtoja ja kunhan hiukan harjoittelee niin rajattomasti: Nyhtökaura-, kaura-, soija-, sieniproteiini-, erilaiset papuvalmisteet ja kasviseinekset sekä erilaiset maidonkorvaajat ovat terveellisiä ja laadukkaita vaihtoehtoja ilman ihmiselle vaarallisia eläinten kasvu-
  ym. hormooneja.
  Omatuntokin kevenee kun tietää minimoivansa osuuttaan siihen valtavaan eläinrääkkäyskoneistoon, jota lihansyöjät ylläpitävät ja jotka kuitenkin jakomielisesti vastaavasti hellittelevät lemmikkejään kuin ihmistä.

  • No en todellakaan vähennä lihansyöntiä, vaan päin vastoin syön senkin edestä ja enemmän mitä sinä vähennät ja jeesustelet ja näin mitätöin tekopyhän pinnistelysi. Voit ihan rauhassa nauttia ksenoestrogeenejä soijassasi ja kasvatella tissejäsi. 🙂

  • >>Omatuntokin kevenee…<<

   Omatuntoni lihansyöjänä on oikein hyvä ja kevyt, kiitos kysymästä. Imeskele sinä vain papujasi ja nauti sädekehäsi loisteesta, minä laitan tänään sianniskaa uuniin hautumaan kolmeksi tunniksi, nam.

  • Nythän on niin. Jos ihmiset eivät koskaan olisi siirtyneet lihansyöjiksi aivojemme koko ei olisi kasvanut, eikä näin alkuihmisen älykkyysosamäärä koskaan noussut, joka loppupäässä on päätynyt nykyihmisen tasolle. Koska liikenteessäkin tapahtuu liikenneonnettomuuksia, jossa ihmiset kärsivät henkiin jäädessään niin, että uhri valittaa kun häntä jongleerataan autonromusta ambulanssiin. Myös tämän vuoksi autot pitäisi kieltää, koska ne tappavat ja rääkkäävät ihmisiä. Puita ei saisi kaataa metsästä, koska ”metsä kärsii” ja puhumattakaan se yksi puu, joka kaadetaan ja laitetaan kylmästi pinolle metsätyökoneella. Jopa kasva reagoi ”katkaisuun” kemiallisesti laboratoriossa tehtyjen tutkimusten mukaan. Kasvitkin ”huutavat” tuskasta, kun niiden elämä ”lopetetaan” väkivalloin sen sijaan kuin se saisi luonnontilaisena kylvää tuottamansa siemenet luontoon ja sen jälkeen kuolla luonnollisen kuolemansa tehtävänsä tehtyään. Sivartelua? No, ei ihan. Olen nähnyt ns. kehitysmaissa tai alikehittyneissä maissa esim. Kiinassa ja yleensä Aasiassa ja Afrikassa sitä kuinka tuotantoeläimiäkin kohdellaan ala-arvoisesti ja raa’an välinpitämättömällä tavalla kuormaamalla niitä ”ylikuormiin”, huonosti ”lastattuna” eläintenkuljetukseen sopimattomalla kuljetusautolla, henkilöautoilla, moottoripyörällä, skootterilla ja mitä hyvänsä muuta. Toisaalta sikäläisten ihmisten kekseliäisyydellä ei ole loppua, joka on pakon sanelemaa ja köyhän yhteiskunnan ja sitä kautta köyhyyden syytä. Samalla on syytä todeta, että myös ihmisten elämä noilla alueilla ei ole saavuttanut sitä loistoa, mitä se on Yhdysvalloissa ja Euroopassa mitä tulee yhteiskunnan kehittyneisyyteen ja nyt purettavaan hyvinvointavaltioon. Lisäksi varsinkin Isossa-Britanniassa häärää jo ”eläinsuojelujärjestö”, joka on suoranainen terroristijärjestö, joka pyrkii tappamaan maanviljelijöitä ja muita eläintaloudesta leipänsä hankkivia ihmisiä, koska he itse ovat ”murhaajia” ja suurrikollisia, joiden hengellä ei ole väliä sekä rangaistukseksi tuosta elämäntavasta ”eläintensuojelujärjestö langettaa kuolemantuomion. Jopa Saksassa sika on hypännyt täysin asiallisen eläintenkuljetusauton ”räppänästä” tielle edes vahingoittumatta sillä kertaa ja kuljettaja on itse huomannut ”hässäkän”.
   Kaikkeen toimintaan sisältyy riski ja vahingonvaara, jota ei voi estää jo lähtökohtaisesti asiallinen ja kaikki nykyiset eettiset normistot täyttävät kriteerit suhteessa eläimiin kuin ihmisiin. Mielestäni kuitenkin julkisen ja kansanliikkeenomaisen paheksunnan ja painostuksen kohteena pitäisi olla tämän päivän vanhusten ala-arvoinen hoito ja siihen suunnattavien määrärahojen sekä palvelujen jatkuva vähentäminen ja karsiminen maassa, jossa velkarahalla paapotaan ulkomaalaisia terroristeja ja myönnetään huijareiden (Adventures) ”hankkeisiin” 100 000 euroja löysällä ranteella. Se, että vanhuksemme ja kohta jokainen joka näitä rivejä lukee tai itse tänne kirjoittaa on siinä samassa asemassa, kohtelu ja ”ylläpito” on samaa luokkaa kuin WWII aikaisissa keskitysleireissä tai Siperian työleireillä. Jos ei ole enää muuta vaihtoehtoa, silloin olisi suoraselkäisempää tehdä se, millä lopetetaan loukkaantuneen eläimenkin kärsimykset, on lopettaminen.

   • ”Nythän on niin. Jos ihmiset eivät koskaan olisi siirtyneet lihansyöjiksi aivojemme koko ei olisi kasvanut, eikä näin alkuihmisen älykkyysosamäärä koskaan noussut, joka loppupäässä on päätynyt nykyihmisen tasolle.”

    Ja asia on niin että monesta kasvissyöjästä huomaa puutteellisen ravinnon aiheuttaman älyllisen regression, soijavalmisteista saatavan estrogeenin myötä tulevan hysteerisyyden ohella.

    • Enpä ole huomannut erityistä regressiota kasvissyöjissä. Pikemminkin tutkimusten mukaan kasvissyöjät elävät pitempään ja terveempinä kuin lihansyöjät, mikä voi kieltämättä johtua jossain määrin heidän muutenkin keskimäärin enemmän ravintoon kiinnittämästään huomiosta. Sitä paitsi, minähän ehdotin vain vähentämään lihansyöntiä. Ennen ns. hyvinvointiyhteiskuntaa Suomessa syötiin melko vaatimattomasti lihaa prosentuaalisesti ruoan osana. Ja voihan kasvisruokailijakin toki ”syödä huonosti”.
     Ja lisään vielä, että jos aivojen koko riippuu ruoasta, vaikuttaa siltä, että tuo aivojen koko suomalaisilla ja etenkin ruotsalaisilla ja saksalaisilla tuntuu olevan lähinnä pelkkää turvotusta tätänykyä, kun katsotaan kuinka näitä maitakin nyt tuhotaan kaikilla rintamilla. Johtuneeko sekin ylenpalttisesta lihansyönnistä aivan kuten lähi-idän ja afrikansarven tulijoilla… Sitä paitsi valtioissa joissa ruoka on perustunut lähes yksinomaan eläinten syöntiin, ei yleensä ottaen olla minkäänlaisessa myönteisessä kehityksessä aivan johtoasemassa. Saksassakin kasvissyönti on sentään hyvin pitkälle lähihistoriassa ollut varsin suosittua.

     • Kasvissyöntituputuksesi ON selvä merkki kasvissyöjän älyllisestä regressiosta 😉

     • Mutta enhän edes ole kasvissyöjä, vaan vasta siirtymävaiheessa siihen. Ja jo nyt voin tuntea sen selviä etuja, mm. nivelsärkyjen loppuminen, närästyksen väheneminen, ummetuksen väheneminen, flunssien väheneminen, vireyden paraneminen. Juhlapäivinä/juhlatilaisuuksissa saatan syödä myös eläinperäistä enemmän.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.