Poliisi kaipaa vihjeitä kahteen seksuaaliseen ahdisteluun Espoon Leppävaarassa

Espoon Leppävaarassa sattui tammikuussa peräkkäisinä viikonloppuina seksuaalinen ahdistelu. Asianomistajien kertomien tuntomerkkien sekä valvontakameramateriaalin perusteella rikoksesta epäillyn epäillään olleen molemmilla kerroilla sama henkilö.

Ensimmäinen tapaus sattui sunnuntaina 14.01.2018 kello 04.30 Leppävaaranraitilla ja toinen tapaus lauantaina 20.01.2018 kello 02.20 Postipuuntiellä.

Länsi-Uudenmaan poliisi kaipaa nyt vihjeitä rikoksesta epäillyn tunnistamiseksi. Tapauksia tutkitaan nimikkeellä seksuaalinen ahdistelu.

Asianomistajien kertomat tuntomerkit:

– Punainen takki

– Valkoinen pipo

– noin 175 cm pitkä

– Hoikka

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

Katso myös:

2 thoughts on “Poliisi kaipaa vihjeitä kahteen seksuaaliseen ahdisteluun Espoon Leppävaarassa

  • 5.2.2018 at 16:31
    Permalink

    Kyseessä näyttää olevan ”kalkkilaivan kapteeni”, pitkän merillä seilaamisen jälkeen ovat kotomaan naiset mielessä. Kiva, että poliisi onnistui ”saamaan” tästä ”valkoisesta hampuusista” kuvan lehteen. Vakavissani tämä mainettamme pilaava mies -henkilö täytyy saattaa edesvastuuseen naisrauhan rikkomuksista maassa, jossa muutoinkin tapahtuu sellaista, josta ei puhuta, joten sitä ei ole olemassa, mutta silti naiset ovat perin ”otettuja” väkisin tavalla tai toisella, jonka jälkeen heidän on suljettava suunsa ja kärsittävä kaikki mielipaha ja tuska kuten 200-vuotta sitten tässä maassa oli asianlaita. Mutta nyt kehittyneessä alikehitetyssä paratiisissamme on sama meno, mutta tekijöiden ollessa jotain sellaista, ”jota ei sanotuksi saa”, se ei ole ongelma eikä mikään. Paitsi se, että aina valehtelemisestaan tunnettu suomalainen katajainen kansa siitä kertoilee toisilleen suuttumusta tuntien, sen merkitsee vihapuhepoliisi tapaukseksi nymärö Uno ja kuritushuone kutsuu näitä pahennuksen juoruisia lähettiläitä, jotka kertoilevat näheensä paratiisissa vällykäärmeitä ettei jalan jakoa ole. Tämä ei tietenkään totta ole, vaan rehellisyyden alhaista puhetta, jota EI Suomi ja EU EI kuuntele, eikä siedä, sillä riihikuivan rahina on se ylin luountoääni, jota ei saa yksikään muu ylittää, kuten ei Pohjois-Korean paljon kärsinyt kansa Etelä-Korean rajaa, sinne missä vain lehmät laiduntavat.

    Reply
  • 5.2.2018 at 21:26
    Permalink

    Näinköhän on mitään tapahtunut. Näyttää kuvien perusteella reippaalta kävelyllä olevalta aivokirurgilta tai lentokapteenilta. Ettei vaan olisi rasismia ?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.