Tubettaja pahoinpideltiin rajusti Padasjoella – Teko tallentui videolle, katso!

8
Mainos

Ahkerasti YouTubessa videoita julkaiseva mies pahoinpideltiin rajusti Padasjoella viime perjantaina. Hänellä on YouTube-kanavallaan 15 tuhatta tilajaa. Teko tallentui videolle, ja mies julkaisi kuvatallenteen tapahtumista YouTube-kanavallaan.

Poliisi vahvistaa nähneensä videon ja sanoo tutkivansa tapausta nimikkeellä pahoinpitely. Kyseeseen voi poliisin mukaan tulla myös kotirauhan rikkominen.

Lähde: YouTube

Mainos

Katso myös:

Muslimimaahanmuuttaja kertoo videolla kokemuksistaan Suomessa: Löysin taivaan maan päällä

Mainos

8 KOMMENTIT

  1. Onpa röykeää käytöstä vähemmistökansalaisia kohtaan. En tilaa kanavaasi. Siivoa kämppäsi saatanan juoppo.

  2. Voi mitä koviksia. No, eiköhän se naama vielä tummu sekundaneekerilläkin, sekä silmälasipäisellä tunkeutujalla.

  3. Se on varmaa, ettei tässä ”monimutkaisessa” maassa saa oikeutta, jos henkiin jää. Nykyään kaikki pitäisi tehdä itse. Tehdä rikostutkimus, joka ei päde, tehdä lääkärintutkimus, joka ei päde. toimia omana asianajajana oikeudessa, jolloin satavarmasti häviää ilman lain kaikkia koukeroita tietämättömänä. Vielä 1950-luvulla isokokoiset pallttoopäälliset poliisit tulivat paikalle selvittelemään tilannetta tai ainakin katsomaan mitä on tapahtunut. Eli perse nousi penkistä ja juuri loppunut sota jätti jäljet velvollisuudentunnosta ja toimintakulttuurista joka lähenteli sotilaallisia käskysuhteita sekä sitä, että käsky on käsky ja sitten sitä mentiin kun tehtävä oli annettu, eikä tekemisen laadusta tingitty.
    Näin olen asian ymmärtänyt. Toki rikollisuus tuolloin oli vähäisempää ja köyhässä Suomessa oli varaa ylläpitää poliisivirkoja niin, että pienimmille kunnille ja kylille oli oma ”kyläpoliisi” ja suuremmassa lähikunnassa oli Nimismies. Tosin Suomen rikollisuus lisääntyi merkittävällä tavalla sodan jälkeen ja sodan aikanakin varsinkin mustanpörssin kauppa ja sodan aikaansaama ”kiihdytys” ihmisten moraalin laskuna, joka johtui sodan poikkeusoloista ja henkisen tilan raa’istumisena sodan kauhujen myötävaikutuksena, mikä oli tyypillistä koko WWII osallistuneissa maissa. Kun raaka ja pitkä sota päättyi, henkiin jääneet ottivat elämästä ”ilon irti” korkojen kanssa, vaikkakin suuri huomio ja köyhimmissä raunioituneissa maissa menikin taistelussa nälkää vastaan ja tuhotun maan jälleenrakennuksessa.

  4. Tuollaisille kotiintunkeutujille on oma paikkansa paloiteltuna jätesäkissä. Kukaan ei kaipaa tuollaisia ihmisjätteitä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.