Ajankohtainen striimi tänään klo 19.30: Näin toimii valtamedia ja JSN

Vaihtoehtoiset mediat ovat jälleen päätyneet ns. valtamedian hampaisiin. Reilun viikon sisällä Nykysuomikin joutui ainakin kahden erillisen hyökkäyksen kohteeksi.

MV-median päätoimittaja Juha Korhonen pureutuu tänä iltana suorassa YouTube-lähetyksessä tähän ajankohtaiseen asiaan. Lähetyksessä käydään läpi, miten valtamedia Suomessa oikein toimii, ja miten Julkisen sanan neuvosto komppaa sitä.

Korhonen lupaa soittaa lähetyksessä nauhoitteet puheluista, jotka hän on tällä viikolla käynyt JSN:n puheenjohtajan Elina Grundströmin ja Nykysuomea suorassa tv-lähetyksessä valemediaksi tituleeranneen Arno Ahosniemen kanssa.

Suora striimi alkaa tänään torstaina kello 19.30, ja se on katsottavissa tästä linkistä.

Katso myös:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.