Alaikäisen törkeän raiskauksen yritys kotibileissä Joensuussa

Joensuun poliisi on suorittanut esitutkintaa tapauksessa, jossa rikosnimikkeenä on törkeän raiskauksen yritys. Esitutkinnan kohteena olleet tapahtumat sijoittuvat 1. – 2.12.2017 Joensuun kantakaupungin alueella olevaan yksityisasuntoon.

Asunnon haltijana toiminut 20-vuotias mies oli järjestänyt asunnossa ns. kotibileet. Suoritetun esitutkinnan perusteella asunnossa oli paikalla vähintään 15 eri-ikäistä joensuulaista nuorta.

Poliisi sai ilmoituksen 5.12.2017, jonka mukaan bileissä ollut alle 18-vuotias joensuulainen tyttö oli joutunut mahdollisesti seksuaalirikoksen uhriksi asunnossa. Poliisi suoritti asiassa esitutkintatoimenpiteitä ja otti rikoksesta epäillyn joensuulaisen 18-vuotiaan miehen kiinni asiaan liittyen 10.12.2017. Epäilty vangittiin Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa 13.12.2017 ja hän oli vangittuna 22.12.2017 saakka.

Poliisi on kuulustellut ja puhuttanut kaikki paikalla olleet henkilöt ja esitutkinta on saatu valmiiksi. Rikosnimike asiassa on törkeän raiskauksen yritys, koska on todennäköisiä syitä epäillä että asianomistajan tiedotonta tai avutonta tilaa on yritetty käyttää tilanteessa hyväksi. Tämä tila on esitutkinnan perusteella johtunut alkoholin käytöstä. Alle 18-vuotiaaseen asianomistajaan kohdistunutta raiskausta tai sen yritystä voidaan pitää törkeänä tekomuotona.

Rikoksesta epäilty henkilö on kiistänyt syyllistyneensä asiassa rikokseen ja kertonut tapahtumien kulusta oman näkemyksensä. Seuraavaksi syyttäjä arvioi, nostetaanko tapauksessa syytettä.

Talon haltijaa tai muita paikalla olleita henkilöitä ei epäillä rikoksesta. Poliisi päätti tiedottaa tapauksesta, koska lukuisia joukko paikalla olleita nuoria on kuulusteltu ja puhutettu tapahtumien johdosta. Samalla on tarkoitus informoida nuorten vanhempia tapahtuneesta.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Alaikäisen törkeän raiskauksen yritys kotibileissä Joensuussa

  • 8.2.2018 at 15:11
    Permalink

    Etnis-sävytteiseen heimokulttuuriin ihastuvat, tyhmennetyt nuoret ovat oppineet että r******s on Suomesa enää hädin tuskin rikos? Eikä edes niin paha asia oikeasti.

    Reply
  • 8.2.2018 at 15:56
    Permalink

    Jos tässä tapauksessa kyseessä on kanta-asukas -raiskauksen yrittäjä, jonkinasteinen tuomio saattaa rapsahtaa. Mutta ellei näin ole ja ali-oikeus eikä varsinkaan hovi piittaa kuten sen tapoihin kuuluu kansalaisten oikeustajun mukaisesta tuomiosta rikoksesta. Silloin vieras -etnisyysyyden tuottama ”rikastus”, katsotaan kulttuurilliseksi ”teoksi” aivan kuten ruottalaisilla juhannussalon pystyttäminen niin wanhoina hyvinä aikoinaan. Nythän ruotsi-kalifaatissa etsitään ympäri vuoden jihadistien piilottamia käsikranaatteja vähän samaan malliin kuin anglosaksissa maissa Pääsiäispupun piilottamia munia.

    Reply
  • 9.2.2018 at 18:08
    Permalink

    Joensuustako Suomen monikulttuurinen lapsenraiskauspääkaupunki?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.