Neljä tuntematonta tummatukkaista miestä pahoinpiteli miehen Espoossa

Toistaiseksi tuntematon miesporukka pahoinpiteli miestä Espoon Leppävaarassa Läkkisepänkujalla keskiviikkona 07.02.2018 illalla yhdentoista aikaan. Pahoinpitely oli tapahtunut asianomistajalle aivan yllättäen.

Pahoinpitelijöinä oli neljä hänelle tuntematonta nuorta tummatukkaista miestä. Tekijöiden poistuttua paikalta asianomistaja oli nähnyt Läkkitorilta poistuvan neljä mopoautoa, mutta ei ollut varma, olivatko rikoksesta epäillyt menneet kyseisiin mopoautoihin.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

Katso myös:

4 thoughts on “Neljä tuntematonta tummatukkaista miestä pahoinpiteli miehen Espoossa

 • 8.2.2018 at 16:24
  Permalink

  Jos oli tekijöiden mopoautot niin varmasti matuja, sillä sossu ostanu kaikille omat mopoautot.

  Suominuoret ajaa nimittäin kimpassa. Kaikki kun ei saa mopoautoja.

  Reply
 • 8.2.2018 at 16:30
  Permalink

  Espoo on menossa kohti NO go-aluetta. Sitä sitten ”juhlistetaankin” jatkuvilla ”ilotulituksilla”, joista yhtäkään ei tarvitse Espoon kaupungin kustantaa, mutta sen sijaan ”juhlinnan” seuraukset maksavat maltaita. Mutta koska kyse on ”arvoista”, silloin sitä ei voi mitata rahassa.

  Reply
 • 8.2.2018 at 17:12
  Permalink

  Espoo on Arvo paikka asua totesi ahkerasti rukous aamiaisilla käyvä Timo Soini.

  Reply
 • 9.2.2018 at 15:20
  Permalink

  Kuka tai mikä taho ohjeistaa poliisia jakamaan yleisölle noin heikkoja tuntomerkkejä? Kyllä näin monikulttuurisessa yhteiskunnassa pitäisi epäiltyjä rajata pois ilmoittamalla myös esimerkiksi epäiltyjen ihonväri.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.