Iso siperianhusky hyökkäsi kahden pienen koiran kimppuun Joensuussa – Toinen uhreista sekä husky jouduttiin lopettamaan

Joensuussa 9.2.2018 klo. 08.00 jälkeen Kettuvaarantien ja Valkamantien risteyksessä vapaana ollut iso Siperian­husky hyökkäsi kahden pienen koiran kimppuun sillä seurauksella, että pienet koirat loukkaantuivat. Eläinlääkäri joutui myöhemmin lopettamaan toisen koirista, toisen koiran vammoista ei ole tietoa.

Poliisi tavoitti Siperianhuskyn omistajan. Omistaja kertoi poliisille, että koira on aikaisemmin käyttäytynyt aggressiivisesti ja hyökkäillyt toisten koirien kimppuun. Poliisi toimitti siperianhuskyn eläinlääkäriin, joka lopetti koiran omistajan suostumuksella.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Iso siperianhusky hyökkäsi kahden pienen koiran kimppuun Joensuussa – Toinen uhreista sekä husky jouduttiin lopettamaan

  • 10.2.2018 at 14:36
    Permalink

    Tuosta pitäisi rapsahtaa Huskyn omistajalle, jotain ikimuistoista.

    Reply
  • 11.2.2018 at 05:45
    Permalink

    Siperianhusky ei ole seurakoira, eikä edes sen sekoitus.Meillä oli nuoruudessa tällainen sekoitus sakemanni ja hysky, aivan kaista ei uskonut mitään. No annettiin hirvikoiraksi, muuten hyvä muuta oli purrut kaadon jälkeen ampujaa päähän. Sai aika äkkiä tappotuomion.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.