Naista heitettiin jäälohkareella tai kivellä päähän Kirkkonummen asemalla

Puhelinta lainaan pyytäneen, toistaiseksi tuntemattoman miehen, epäillään heittäneen naista kivellä tai jäälohkareella päähän Kirkkonummen rautatieasemalla maanantaina 05.02.2018 noin kello 21.00 – 21.15.

Päihtyneen oloinen mies oli seisoskellut asema-alueella, alikulkutunnelin rappukäytävän viereisen karkkiautomaatin luona, ja pyytänyt naiselta puhelinta lainaan. Naisen käveltyä miehen ohi, hän tunsi kovan iskun takaraivossaan.

Miehen tuntomerkit:

– Ikä noin 25-30 vuotta

– Hoikka ja hintelä

– Pituus noin 170 cm

– Ohut tuulitakkityyppinen tummansininen takki

– Mukanaan tavaroita ja kassi

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

One thought on “Naista heitettiin jäälohkareella tai kivellä päähän Kirkkonummen asemalla

  • 9.2.2018 at 16:25
    Permalink

    Todella vaarallinen teko, sillä jo luunappi aiheuttaa aivotärähdyksen, jos oikein kireälle vedetään. Jos tämä häiskä saadaan kiinni, pitäisi tuosta teosta langettaa selväpiirteinen tuomio, jos ei muusta niin huonosta epäonnistumisen -sietokyvystä. On oikeastaan aivan turha mennä tänäpäivänä pyytämään jotain palvelusta miehenä naiselta, koska suuressa maailmassa tuntemattomilla miehillä on ”taipumuksena” aiheutaa naisihmiselle vain ikävyyksiä muodossa tai toisessa. Sen kyllä tietää kuinka siinä käy, jos menee liivijengiläiseltä (mies) pyytämään, jotain aivan akuuttiakin. Nimittäin vähintäinkin ”uuden nimen” tai vielä pahempaa, suoraan pataan. Sellaista se maailman meno vain on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.