18-v. roomalaistyttö paloiteltiin julmasti – Suomen media vaikeni

Sebastian Tynkkynen (ps) ottaa Facebook-kirjoituksessaan esille hiljattain Roomassa tapahtuneen raa’an paloittelumurhan, josta Suomen valtamedia vaikeni. Teosta epäiltynä on vangittu afrikkalaistaustainen maahanmuuttaja.

Tynkkynen kirjoittaa:

”Poliisi pidätti laittomasti maassa olevan nigerialaisen epäiltynä 18-vuotiaan roomalaistytön (kuvassa) julmasta murhasta. Italialaislehdet kertovat, kuinka kuvan tytöltä oli leikattu pää ja rinnat irti ja sen jälkeen kädet ja jalat, jotka oli vielä halkaistu kahteen osaan. Paloiteltu tyttö oli sullottu kahteen matkalaukkuun.

Yritin löytää suomalaisesta mediasta pää- tai sivuotsikoita heti tapahtumien jäljiltä ja sen jälkeen. En löytänyt yhtäkään, vaikka koko tapaus kuohutti ympäri maailman ja aiheutti Italiassa valtavan kuohunnan.

Vasta kun matkalaukkuihin teloitetun tytön murhasta suuttunut äärioikeistolainen ammuskeli autostaan tummaihoisia, hänen tekonsa uutisoinnin kyljessä suomalaiset mediat lausuivat muutaman sanan roomalaistytön kohtalosta.

Äärioikeistolaisen miehen teko on kammottava ja mitä tuomittavin. Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu yhtään mihinkään. Onneksi kuudesta loukkaantuneesta afrikkalaisesta siirtolaisesta kukaan ei kuollut. Toivottavasti he toipuvat mitä pikimmin. Osissa olevaa roomalaistyttöä emme enää saa takaisin.

Mielestäni tässä tapauksessa tiivistyy median toimintalogiikan epärehellisyys. Maahanmuuton kolikon toinen puoli jätetään tavallisesti kertomatta, tai se kerrotaan vasta kun se voidaan uutisoida kanta-asukkaan pahan teon yhteydessä.

Mediaa voidaan hyvällä syyllä osoittaa sormella ja sanoa: miksi olette aiheuttaneet kaaosta ja epävakautta yhteiskuntaan. Tämä johtuu siitä, että media tiedonvälittäjänä välittää vinksahtaneen kuvan maahanmuutosta. Kun turvapaikanhakijoiden lieveilmiöt yritetään peittää tilastollisesti niputtamalla opiskelevien tai korkean osaamisen työperäisten maahanmuuttajien tuomat positiiviset lukemat maahanmuutosta, ei äänestävä kansalainen pysty tekemään johtopäätöstä: että maahanmuutossa olisi yksi osa-alue, joka kaipaisi kipeästi kriittistä tarkastelua ja tiukennuksia.

Kun kansalaiset omassa hyväsydämisyydessään äänestävät maahanmuuttopolitiikan puolesta, joka ei vaadi tiukennuksia, koska saadun yksipuolisen tiedon varassa niille ei näyttäisi olevan tarvetta, jäävät tärkeät maahanmuuton uudistukset tekemättä.

Silloin lieveilmiöt kasvavat, ihmisten turhautuminen kasvaa ja kahtiajakautuminen voimistuu. Ei sellaista kukaan toivo. Minä toivoisin, että suomalainen ”luotettavaksi mediaksi” julistautunut valtamedia ottaa ihan projektikseen tehdä huolellisempaa ja neutraalimpaa journalismia myös maahanmuuton ja monikulttuurisuuden suhteen. Se ei ole keneltäkään pois. Päin vastoin. Myös monet kunnialliset maahanmuuttajat, jotka ovat lisänneet minut kaveriksi nähtyään maahanmuuttovideoitani, toivovat helpotusta omaan tilanteeseensa. He eivät toivo, että Suomi päästää läpi heidän viiteryhmiinsä kuuluvia ihmisiä, joilla ei ole laillista perustetta oleskella maassa. He ovat usein lähettäneet minulle viestiä, joiden pihvi on: heidänkaltaisensa ihmisen päästäminen maahan ilman laillista perustetta on kuin kuopan kaivamista kunnollisille ja rehellisille maahanmuuttajille. Koko ryhmä leimaantuu.

Me tarvitaan tähän maahan paljon parempaa maahanmuuttopolitiikkaa, niin suomalaisten kuin maassa vierailevien maahanmuuttajienkin vuoksi. Media, kun te siitä rasismista niin paljon kirjoitatte, niin te voitte itse rehellisellä uutisoinnilla tehdä paljonkin asian eteen.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

11 thoughts on “18-v. roomalaistyttö paloiteltiin julmasti – Suomen media vaikeni

 • 10.2.2018 at 14:22
  Permalink

  Hienoa toimintaa Suomen valtamedialta tälläinen uutinen. Eipä enempää voi enää olla paskaa housuissa niillä voimilla, jotka tekevät tälläisen päätöksen pimittää mustan afrikkalaisen mamun tekemän sanoinkuvaamattoman rikoksen vain siksi, että valtamedian agenda ja heidän kiiltokuvamaailmansa pysyisi ilman särön säröä.
  Mustalle elukalle kuolemantuomio mitä Keskiaikaisimpaan tapaan on se ainoa oikea tuomio. Ei kahta sanaa. Nämä länsimaiset tyttöparat ovat niin suojattomia ja hyväuskoisia sekä omien valtioidensa poliisivoimien suojeluksen täysin menettäneitä. Sillä kuten eräs poliisipamppu sanoi Itä-Suomessa, että haittamaahanmuuttajilla on oikeus ”tutustua prinsessoihimme”. Tämän poliisimiehen voi laittaa samaan kasaan kuin tuon italian rikastuksenkin.

  Reply
 • 10.2.2018 at 14:53
  Permalink

  Tämä on jälleen näitä ikäviä uutisia. Mutta tosiasia on että jos ei millään tavalla sosialisoi näiden neekrien ja savunahkojen kanssa, niin näitä tapahtuu äärimmäisen harvoin. Poikkeuksetta kaikilla näillä on ollut joku suhde neekereihin tai arabeihin tai sitten ne ovat menneet niiden kämpille. Täysin käsittämätöntä toimintaa. Ja koska meillä on Karma, niin se puree persuksiin yleensä todella nopsasti.

  Eli, ei sosialisoida millään tavalla näiden kanssa ja pidetään vähintään se viiden metrin hajurako. Sillä selviää useimista ongelmista.

  Reply
  • 10.2.2018 at 20:05
   Permalink

   minusta viiden tuhannen kilometrin etäisyys on ainoa oikea etäisyys noihin eri rotuisiin

   Reply
 • 10.2.2018 at 15:09
  Permalink

  Tuossa omassa rapussa eräs blondi vei eilen ( varmaan viikonlopuksi ) yhden turviksen, siis sen näki vaatteista ettei ollut mikään mamukaan vaan matu, kämpällensä. heräsi vaan kysymys :miksi. Pieni yksiö, siis viikonloppulelu. Siinä kai on se, että, kun panetti, niin on helppo ratkaisu, kai se on tekemisissä näiden kanssa. Siinä on se huono puoli, että ne kertovat prinsessoista toisilleen ja luulevat, että maa on jakorasioita täynnä.

  Reply
 • 10.2.2018 at 15:30
  Permalink

  Noin Suomessa viherpunikki-toimittajien dominoima valtaVALEmedia valehtelee vaikenemalla ja tukee vallankahvassa olevien EU-diktatuurin ostamien maanpetturien avointen rajojen politiikkaa. Sillä tähdätään suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen ja EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisen kantasuomalaisten valkoisen kansanmurhan toteuttamiseen.

  ”The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. In time, that’s slavery for all of us.
  The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.” – ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://eutruth.co.uk/

  Reply
 • 10.2.2018 at 16:11
  Permalink

  ”Nykysuomi haastatteli Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajaa Elina Grundströmiä. Hänen mukaansa sananvapaus tarkoittaa sitä, että tiedotusvälineillä on oikeus valita näkökulmansa ja haastateltavansa.”

  Miks sitten ei muka MV -lehti, Kansalainen tai Nykysuomi saisi valita näkökulmaansa vapaasti – ei, koska se ei ole yleisen mädätyskampanjan mukainen vaan edustaa tervettä ja järkevää katsomusta suomalaisen kannalta.

  Reply
 • 10.2.2018 at 19:47
  Permalink

  Vai ei väkivalta ole ratkaisu. Kyllä se on ratkaisu ja hyvä ratkaisu onkin. Monissa muslimimaissa, mm. Saudi-Arabian pääkaupungin Riadin torilla katkotaan viikonloppuisin ”kaalia” eli ihmispäitä varoitukseksi kansalle. Pienemmistä rikoksista voidaan silpaista käsi poikki jos niikseen tulee. Tämä kaikki perustuu lakiin, siis sharia-lakiin. Ilmeisesti ovat siellä historiassa havainneet, että vähäisimmillä tuomioilla ei kansaa pidetä kurissa. Vaikka suvakit muuta väittävät, niin nämä Lähi-idästä ja Afrikasta Eurooppaan tunkeutuvat ”siirtolaiset” eivät välttämättä ole mitään pyhäkoulupoikia. Tässä Rooman tapauksessa huumekauppias ja tappaja, nigerialainen Innocent Oseghale saapui Italiaan v. 2015 laittomana siirtolaisena eikä turvapaikkaa myönnetty. Ura urkeni kumminkin huumekauppiaana ja päättyi tällä erää 18 vuotiaan roomattaren paloittelumurhaan. Näitä Innocenttejä ( suom. ”harmiton” ) alkaa olemaan jo Eurooppa täynnä. Pitemmällä tähtäyksellä järjestyskuria ja poliisien valtuuksia, myös aseen käyttö, tullaan laajentamaan tuntuvasti. Mutta tästä ”hyvästä” saavat nauttia tulevaisuudessa myös kantaeurooppalaiset. Ouluun muuten suunnitellaan uutta vankilaa. Entiset, Pelson ja Oulun vanha vankila ovat kuulemma käyneet pieniksi ja epäkäytännöllisiksi. Pari päivää sitten Oulussa tuomittiin kymmenkunta vainoa paennutta ”sotalasta” pitkiin vankeusrangaistuksiin huumausaine- ja kirjanpitorikoksista. Kovimman tuomion, 11 vuotta, sai 26-vuotias Ahmed Ibrahim Alloh. Olivat oikein perustaneet etnisen kaupankin tähän tarkoitukseen. Niin että kyllä Ouluun uusi vankila tarvitaan ja kaksikin.

  Reply
 • 10.2.2018 at 21:22
  Permalink

  Mies lienee ollut tulossa Suomeen sairaanhoitoon, joten pitäähän evästä mukaan varata.

  Reply
 • 12.2.2018 at 13:16
  Permalink

  Jos suomessa joku potkaisee irakinpaskaa päähän,niin johan alkaa valhemediat toimimaan. Suurimmasta osasta alibabojen tekemistä hirmurikoksista vaietaan visusti. Niin, ja jos joku valhemedian toimittaja menee tekemään negatiivisen jutun matuista, niin varmaan on entinen toimittaja. Vittu, mikä maa…..toivottavasti tukehtuu tähän muslimipaskojen invaasioon!!!

  Reply
 • 9.3.2018 at 20:25
  Permalink

  Ei muuta kun suomalaiset nuoriso ,miehet ,isät,myöskin naiset herätys,kuntoa kohtamaan lenkkeilemään ,salilla käymään ,taistelu lajeja harrastamaan,myöskin metsästys harrastus olisi hyvä näin säilyisi ampuma taito ja erä taidot.ei sen vuoksi että venäjä olisi uhkana ,mutta omat suvakit ja nämä sotilas karkurit ,nimittäin ei ole kaukana kun oma kansa sotii keskenään .ja meidän pitää olla valmiita taistelemaan isän maamme puolesta ja sen takaisin saamisesta turvalliseksi asua myös meidän jälkeemme. Taistellaan pidetään itsestämme huolta ,hakeutumaan samanlaisten ajatuksen omaksuvien luokse siitä se lähtee.ei vajakki suvaitsevaisuudelle vaan suomalaisuudelle!

  Reply
 • 13.3.2018 at 08:48
  Permalink

  Ei valtamediasta kannata enää lukea mitään muita kuin urheilutuloksia. Urheilu tulokset kun ovat ainoat, jotka pitää paikkaansa, tosin nekin kannattaa vielä varmuudeksi varmistaa toisistakin lähteistä, eihän näistä suvakki medioista tiedä, voiko pian urheilutuloksiinkaan luottaa valtamedian uutisoimina.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.