Pommiuhkaus lentokoneessa Helsinki-Vantaan lentokentällä

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tiedottanut pommiuhkauksesta koskien SAS-lentoyhtiön lentoa Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Poliisin tiedote kokonaisuudessaan:

”Lauantai 10.2.2018 iltapäivällä klo 14.12 sai Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedon pommiuhkauksesta, joka kohdistui Helsinki – Vantaan lentoasemalla olevaan SAS:n lentokoneeseen, joka oli lähdössä klo 14.45 reittilennolle. Lentokone tyhjennettiin miehistöstä, matkustajista ja matkatavaroista, tämän jälkeen lentokone tarkastettiin. Tarkastus oli ohi klo 15.50, lentokoneesta ei löytynyt räjähteitä.”

”Poliisi jatkaa asian tutkintaa, tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta aikaisintaan maanantaina 12.2.2018.”

Iltapäivälehti Iltasanomiin yhteyttä ottanut matkustaja on kertonut lehdelle seuraavaa:

-”Lento oli jo lähdössä, kun kapteeni kuulutti, että joudumme kaikki lähtemään koneesta ja ottamaan kaikki tavarat mukaan”

Matkustajan mukaan lennon perumisen syytä ei kerrottu matkustajille ja koneen tyhjentämisenkin kanssa oli hässäkkää viranomaisten taholta. Matkustajat komennettiin ensin poistumaan koneesta, mutta uusi kuulutus oli hetkeä myöhemmin perunut käskyn.:

-”Kun olimme jo lähdössä pois koneesta, tuli yht’äkkiä toinen kuulutus, että viranomaiset tahtovatkin, että pysymme vielä sisällä koneessa.”

-”Silloin meille kerrottiin, että lento on peruttu, mutta mitään syytä sille ei kerrottu, matkustaja kuvailee.”

Lähde: IS,  Poliisi

2 thoughts on “Pommiuhkaus lentokoneessa Helsinki-Vantaan lentokentällä

  • 10.2.2018 at 21:24
    Permalink

    Ennustan maanantain poliisitiedotteen menevän osapuilleen näin: Poliisi ei ole saanut selvitettyä pommiuhkan aiheuttajaa koska toimimme vajavaisen tiedustelulain puitteissa mikä ei mahdollista kantaväestön täysin rajoittamatonta kontrollointia. Lisäksi meiltä puuttuu 100 miljoonaa euroa rahoitusta ja lupa tappaa. Nämä seikat estävät tutkintaa ja vaatii välittömiä toimenpiteitä joihin kuuluu mm. perseen pyyhkiminen perustuslailla ja suomen lopullinen muuttaminen poliisivaltioksi.

    Poliisi haluaa korostaa että nämä toimenpiteet kohdistetaan vain väärin ajattelevaan kantaväestöön -rehellisille terroristeille suomen poliisi toivottaa edelleen tervetuloa maahan -muistakaa kommunikoida jollain riittävän eksoottisella kielellä kun suunnittelette seuraavaa teurastusta niin meidän on uskottavampaa levitellä käsiämme ja vaatia lisää rahaa sekä mielivaltaisia oikeuksia.

    ”Hyvää se oppi tekee terroristillekkin” -Suomen posliini-

    Reply
    • 11.2.2018 at 14:07
      Permalink

      Eipä edm ole mitään lisättävää. Tästä taas tietysti otetaan lisävauhtia uuteen ”tiedustelulakiin”, jossa tarkkaillaan kedon lampaita täikammalla kun sen sijaan susilaumat saavat punoa konnankoukkujaan täysin vapaasti.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.