Jösse Järvenpäältä uusi kappale: Pöpilän paratiisin parasiitit (video)

3
Mainos
Tuottelias artisti Jösse Järvenpää on julkaissut tänään uuden kappaleen, jossa valtaapitävät poliitikot saavat jälleen kuulla kunniansa.
Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Juuri noin kuten Jösse Järvenpää sanoo. Nuo kolme sanaa ovat erinomaisen oikeaanosuvia ja tilannnetta kuvaavia: Pöpilän paratiisin parasiitit!

  2. Sanoma on oikea, Mutta taiteellinen osuus on niin tyhjää ettei sitä viitsi varmasti kukaan juuri kuunnella. Kannattaisi vähän pidemmällä jänteellä rakennella näitä lauluja (eikä ainakaan vihalla) jotta niistä tulisi ajatustaan vastaavia ellei jopa parempia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.