Narinkkatori: Naamioitunut anarkisti hyökkäsi Marco De Witin kimppuun – Poliisi käski De Witiä poistumaan (video)

21
Suomen Kansa Ensin -liikkeen johtohahmo Marco De Wit oli Helsingin Narinkkatorilla kuvaamassa tapahtumia. Paikalle oli tullut vasemmistolaisia rumpuryhmineen. Eräs kasvonsa naamioinut mies tuli haukkumaan ja herjaamaan De Witiä. Vieressä seisoneen poliisin reaktio oli yllättävä. Hän antoi anarkistin olla rauhassa ja sen sijaan käski De Witiä poistumaan paikalta.

De Wit on julkaissut tapahtumasta videon, jonka oheen hän on kirjoittanut tapahtumista seuraavan selosteen:

”Kuvaamme Narinkkatorin matuleirin edessä järjestettyä kurdien terroristijärjestön PKK:n ja anarkistien terroristijärjestön antifan yhteistä mielenilmausta. (Koko 2 tunnin video löytyy kanavaltani eli tätä edeltävä video.)

Kuvasimme mielenilmausta turvallisen matkan päästä poliisipartion vieressä, kun anarkisti tulee mielenilmauksesta aivan meidän naaman eteen herjaamaan minua lasten raiskaajaksi. Poliisi ei poista paikalta naamioitunutta herjaajaa, vaan sen sijaan käy käsiksi minuun ja vaatii minua poistumaan paikalta!

Yritämme tehdä paikan päällä rikosilmoituksen törkeästä kunnianloukkauksesta kyseiselle poliisipartiolle, mutta nämä kieltäytyivät ottamasta vastaan rikosilmoitusta. He sanoivat, että meidän pitäisi tehdä rikosilmoitus Pasilan poliisitalossa.

Pyysimme poliisipartiota kysymään parin metrin päässä seisovalta naamioituneelta herjaajalta tämän nimeä. Rikosilmoitustahan on turha tehdä, jos emme edes tiedä naamioituneen herjaajan nimeä. Poliisi kuitenkin kieltäytyi kysymästä parin metrin päässä seisovan naamioituneen herjaajan nimeä. Tämän jälkeen vaadin saada poliisien koko nimet, mutta he eivät niitä antaneet.

Samalla naamioitunut herjaaja tuli TAAS herjaamaan minua lapsen raiskaajaksi. Poliisit eivät taaskaan tehneet mitään ja kieltäytyivät kysymästä naamioituneen herjaajan nimeä. Aloin jälleen vaatimaan poliisien nimiä, jolloin nämä pakenivat terroristien järjestämän mielenilmauksen sisään, jonne emme voineet heitä seurata.

Lisäys: Epäilin poliisipartion olevan ns. ennaltaehkäisevästä yksiköstä, joiden tyyli on halailla matupahikset hyviksi ja katsoa matujen rikollisuutta läpi sormien. Mietin myös, että poliisipartion nainen näytti tutulta. Olin nähnyt hänet kesällä Maailma Kelassa-tapahtumassa, jolloin hän oli nopeasti lähtenyt karkuun. Tästä on videokin.

Nyt on varmistunut, että naispoliisi on Susanna Mara, joka ei pelkästään työkseen hengaile matujengien kanssa, vaan myös tekee näiden kanssaan jengimerkkejä. Mara ei siis uskalla puolustaa tavallisia suomalaisia matuja ja anarkisteja vastaan, jotta voisi jatkaa rikollisten kanssa kaveeraamista. Tässä yksi Marasta kertova juttu: http://safestadi.munstadi.fi/ei-ihan-tavallinen-kytta/

Lisäksi on olemassa yksi vieläkin paljastavampi kuva, jossa Mara tekee jengimerkkejä nuorisorikollisten kanssa. En kuitenkaan vielä ole kuvaa löytänyt. Pyydän myös apua lisätietojen saamiseksi kahdesta muusta rikollisen välinpitämättömästä poliisipartion poliisista. Toisen miespoliisin sukunimi ainakin oli Leinonen.

Varmaa on, että nämä poliisit olisivat välittömästi laittaneet minut ja Marin putkaan, jos olisin kutsunut mielenosoittajia lasten raiskaajiksi. Suomen poliisilla ja varsinkin ns. ennaltaehkäisevällä yksiköllä on valtava kaksoisstandardi, jossa matuja, anarkisteja ja varsinkaan muslimeja ei saa haukkua, mutta kansallismielisiä saa haukkua.”

Lähde: YouTube

Katso myös:

Kurdinainen hajotti Marco De Witin kännykän poliisin silmien alla Narinkkatorilla (video)

21 KOMMENTIT

 1. Uskomatonta toimintaa Polpolta taas kerran. Jälkikäteen on mahdotonta selvittää anarkin henkilöllisyyttä, kun eivät viitsi käydä sitä kysymässä, vaikka tyyppi on parin metrin päässä. Aateveljiä ei käräytetä. Anarkistit ja matut saavat tehdä mitä tahansa poliisien silmien alla, eikä heitä kiinnosta. Tuossakin videolla kurdi tuli sanomaan Marcolle, että mene kotiisi. Taitaa olla joku ihan muu, kenen pitäisi mennä kotiinsa. Nytkö ne ajavat jo meidät pois täältä, kun itse ovat tänne ensin tunkeutuneet?

 2. Palkanmaksaja tiedetään mutta se kenelle suomen poliisi työskentelee on epäselvää. On erittäin tärkeää että näitä jatkuvia virkavirheitä tuodaan esille -kannattaako tämänkaltaisesta toiminnasta maksaa? Mihin perustuu poliisien jatkuva itkeminen määrärahoista jos vastikkeeksi saa pelkkää vittuilua?

 3. Marco siellä Marco täällä, vuoroin alla ja vuoroin päällä. ei vittu tuo jätkä on turhuuuuus 2vuotta putkee mölissy youtubeen videoita kun poliisi tai joku muu koskee häneen…

  • Juuri näin. Turha tyyppi joka lässyttää paskaa, keksii juttuja ja provosoi itse kaikkia jotka ovat liian lähellä. Paitsi itsensä kaltaisia idiootteja. Ei ihme jos jollakin menee hermot tuollaisten suhteen. Hävetkää kaikki jotka olette samaa mieltä tuon älykääpiö kanssa.

 4. Pelinumero: 66
  Syntymävuosi: 1987
  Pituus: 169 cm
  Paino: 71 kg
  Silmien väri: Paskan Ruskeat
  Ihannemies: Abderrahman Bouanane
  Inhoaa: Suomalaisia
  Kärsii: Napoleon kompleksista
  Tykkää: Pomottaa Suomalaisia
  Haluaisi: Vaihtaa Suomalaiset matuihin
  Tulevaisuuden unelma: Tulla matupatjaksi

 5. Jos Marco ja nämä muut videolässyttäjät haluavat oikeasti tukea kansalta niin niiden pitää hankkia ihan oikeita kameroita. Nuo kännykkä-kameroiden linssit on niin surkeita että videon laatu on 4-6mm sokeripalaa. Siitä ei käy ilmi kasvot eikä tapahtumat. Ja sitten ne voisi lopettaa tuon kameran heiluttelun, tai hankkia objetiivit kuvanvakaajilla. Noita videoita ei viitsi katsoa kukaan.

  Ja sitten, tuo turha lässytys pois. Puhutaan jos on jotain asiaa. Ja jos ei ole, zoomataan kuvaa ja tehdään sellaista videota josta on esi. tunnistuskäytössä jotain hyötyä. Muistetaan myös että katsojalla on oikeus muodostaa oma mielipide. Omaa ei pidä tyrkyttää liian agressiivisesti. Se ei ehkä ole oikea.

  Mutta joo, noida videoita viitsii katsella JOS ne on kuvattu kameralla. Unohtakaa noi kännykkäkamerat ja ottakaa käyttöön vaikka Go-Prot. Niissäkin on jo paljon parempi kuvanlaatu.

  • ”Maahanmuuttajien” eli elintasopakolaisten moninkertainen yliedustus raiskaustilastoissa ja väkivaltatilastoissa tai osallistuminen terrorismiin ja murhiin ei tietenkään kaiva mitään kuilua niiden ja kantaväestön välille?

 6. Turhaa vouhkaamista keskittykää oikeisiin asioihin ja viekää niitä lakimiesten toimesta eteenpäin. Voitte naamioitua itsekin samalla tapaa kuin vastapuoli. Nämä anarkistien kanssa heilaavat poliisiit eivät kauan enää ole virassaan. Kysykää virkavallalta miksi itsenäisyyspäivän tuhotöistä vaietaan.

  • Vastauksena tulee ”esitutkintaa ei aloiteta” AINA kun tilanteeseen liittyy poliisi -usein muutenkin jos ilmoituksen tekiä kuuluu ”väärää” mielipidettä edustavaan joukkoon. Ilmoittajan henkilöllisyys on poliittiselle poliisille ilmoituksen sisältöä oleellisempi asia -kaksilla ellei kolmilla eri säännöillä siis mennään -se on näiden videopätkien tärkein viesti katsojille. Liian moni suomalainen luulee edelleen että kaikkia kohdellaan tasapuolisesti poliisin ja oikeuslaitoksen toimesta -se harhakäsitys pitää korjata ja saada mahdollisimman moni ymmärtämään ettei virkavallan toimintaan kannata luottaa -se säästää monilta ongelmilta.

 7. On tietenkin ymmärrettävää että poliisihenkilöstö pysyy siinä tehtävässä johon se on määrätty, mikäli mitään todella vakavaa ei ole tapahtunut. Voihan nimittäin olla esim. että on tarkoituksellisesti järjestetty harhautustilanne johon yritetään vetää poliisi pois tärkeämmäksi arvioidusta tehtävästä. Poliisi on tässä valitettavasti asetettu ikävään välikäteen sen ylemmän johdon toimesta, johon se ei voi vastata. Kysymys on siis varsinaisesti poliisin resursseista ja ohjeistuksesta niiden puitteissa.
  On siis syytä muistaa, että poliisi on kuin robotti, kone, joka orjallisesti noudattaa johdon määräyksiä – pois lukien tilanteesta riippuen erittäin raskauttavat tapahtumat.

 8. Anarkistit eivät ole minkäänlainen todellinen uhka globalistieliitille toisin kuin kansallismieliset aktiivit, siksi poliisit eivät puutu anarkistien toimintaan.

  • Juuri näin. Ihmettelenkin miksi kyseisiä häiriköitä kutsutaan anarkisteiksi kun he kannattavat suurta hallitusta (valtion tukia).

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.