Reijo Tossavainen: Bagdad on yhtä turvallinen kuin Malmö

7

Irakiin palautettu maahanmuuttaja joutui kotimaassaan väkivallan uhriksi ja kuoli. Tapaus on erittäin ikävä ja valitettava.

Nyt media ja muu mukasuvaitsevaisto innoissaan jakaa uutista. Yksittäistapauksen varjolla tuomitaan harjoitettu politiikka ja viranomaisten toimet.

Kun turvapaikanhakija/maahanmuuttaja raiskaa tai murhaa Suomessa, niin silloin se on yksittäistapaus. Siitä ei voi vetää johtopäätöksiä ja tapahtuneesta tiedon jakaminen on suorastaan mautonta.

Tosiasia on, että suhteutettuna väkimäärään Bagdadissa on yhtä turvallista kuin Ruotsin Malmössä.

Tarkoitus pyhittää keinot näinkin ikävässä tapauksessa ja näinkin ikävällä tavalla.

………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

7 KOMMENTIT

 1. Eiköhän kuvassa ole Italian ”matkalaukku” murhaaja ja globalistien” märkäuni” maahanmuuttaja/tunkeutuja/hädänalainen pakolainen(jolta paperit hukkui, iphone ei), ihmisoikeudet omaava ”luojan luoma”kädellinen . Ruotsihan on turvallinen , kysykää Stubbilta tai Pettersonilta. Ei mulla muuta. Ja hei , olkaa varovaisia siellä ulkona (Hill Street Blues)(vanhat muistaa)….

 2. Montako ulkomaalaisen tekemää raiskausta on hyväksyttävä määrä?

  Montako ulkomaalaisen tekemää murhaa on hyväksyttävä määrä?

  Montako ulkomaalaisen tekemää pahoinpitelyä on hyväksyttävä määrä?

  Montako ulkomaalaisen tekemää varkautta on hyväksyttävä määrä?

  Montako ulkomaalaisen tekemää petosta/huijausta on hyväksyttävä määrä?

 3. Jos mennään ”pintaa syvemmälle”. Jokaisella ihmisellä uskonnostaan ja maailmankatsomuksestaan riippumatta ns. ”laskettu aika” (ei raskaus) maalliselle vaellukselleen. Sanotaan kodin olevan vaarallisin paikka ja matkan lentoasemalle monin verroin hengen vaarallisempi kuin itse lentokoneella lentäminen paikasta A. paikkaan B. Joten tämän irakilaisen, joka sai ansaitsemansa hylsyn pyrkimyksestään hyväksikäyttää pakolaisasemaa, joka EI HÄNELLE edes kuulunut ensinmäisessäkään EU-maassa, johon hän rantautui älypuhelimineen läpsyttelemään ja päätyi pussin perälle Hölmölään, jossa sen johdosta ilonkyyneleitä vuodatettiin. Tälläinen tapaus, joka pyrkii käyttämään väärin kansainvälisiä pakolaissopimuksia, joita on Sveitsin Genevessä rustattu niitä varten, jotka sen ehdot todella täyttävät on rikollinen niin Hölmölää kohtaan kuten myöskin ”oikeaa” pakolaista kohtaan, joka menettää paikkansa ja ”väärennöksen” tehdessä huonoa mainosta koko systeemiä kohtaan, jolloin hyväuskoisten hölmöjen maassa edes osaa kansakunnasta kyrsii jo pakolais -sanan kuuleminen ja kurkkuaan myöten täynnä olevat ns. ”poistavat varmistimen”.

 4. Yle on vastenmielisyydessään kyllä jotain sanoinkuvaamatonta. Verovaroin Yle pakottaa maksamaan omasta punavihreästä propagandastaan, ja nyt kun sen rahoitus on turvattu, Ylellä ei ole enää mitään rotia.Kaikki turvapaikanhakijoiden ja muiden haittamaahanmuuttajien rikokset vaietaan kuoliaaksi, ja nyt vedettiin pohjat. Onko Yle uutisoinut nigerialaismiehen tuomiosta, kun raiskasi suomalaisen 13v. tytön? Ei ole. Nyt valtava propaganda yhdestä epäselvissä olosuhteissa tapahtuneesta irakilaismiehestä. Kuvottavaa. Yle on kertakaikkiaan laitettava kuriin valehteluistaan ja tarkoitushakuisesta propagoinneistaan.

 5. Okei, eli jos 1000 maahanmuuttajaa raiskaa, se tarkoittaa tuhatta ”yksittäistapausta” joiden perusteella ei voida vetää johtopäätöksiä? Kuulostaa ihan järkevältä. Ja jos malmössa on nykyään yhtä turvatonta kuin Bagdadissa, ei se ole mikään ylpeydenaihe! Se on itseasiassa täydellinen esimerkki siitä mihin haittamaahanmuutto pidemmän päälle johtaa. Ja etenkin esimerkki siitä, miten täällä on pian aivan yhtä kurjaa, kuin siellä mistä ovet tulleet. Nythän Suomeen saa jäädä jo laittomatkin maahanmuuttajat!

  • Juu, kyllä Ruotsi on varmasti ottanut pakolaisina myös suhteellisen paljon jihadisti-massamurhaajia (ei tiedetä edes ”lapsukaisten” ikää, puhumattakaan taustoista), joka on yksi tärkeä syy turvallisuuden heikentymiselle Ruotsissa ja parantumiselle Irakissa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.