Hurja huumekuskin takaa-ajo Pakilasta Espooseen: Nopeus jopa 170 km/h

23-vuotias mies pakeni sunnuntaina kello 01 jälkeen poliisia henkilöautolla Helsingin Pakilasta Espoon Lintuvaaraan. Takaa-ajo alkoi, kun poliisi yritti pysäyttää henkilöauton tarkastusta varten Pakilantiellä. Tehtävälle liittyi useita poliisipartioita.

Poliisin ajonopeus oli takaa-ajon aikana jopa 160–170 km/h, mutta henkilöauto ajoi vielä kovempaa. Auto pysähtyi lopulta Lintumetsänkujalla omakotitalon pihaan. Kuljettaja puhalsi nolla promillea, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille ja kokaiinille. Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä eri huumausaineita.

Poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.