Ministerinimityksiä Sipilän hallituksessa

Tasavallan presidentti siirsi ja määräsi maanantaina 12. helmikuuta ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen sisäministeriksi ja nimitti kansanedustaja Anne-Mari Virolaisen uudeksi ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi.

Samalla tasavallan presidentti totesi eduskunnan puhemies Paula Risikon saaneen eron perustuslain mukaisesti valtioneuvoston jäsenyydestä ja sisäministerin tehtävästä tultuaan 5. helmikuuta 2018 valituksi eduskunnan puhemieheksi.

Valtioneuvoston yleisistunnossa 12. helmikuuta päätettiin ministereiden työnjaosta, sijaisuuksista sekä määrättiin jäsenet ulko- ja turvallisuuspoliittiseen ministerivaliokuntaan, EU-ministerivaliokuntaan ja talouspoliittiseen ministerivaliokuntaan. Valtiosihteeri Risto Artjoki nimitettiin jatkamaan Kokoomuksen hallitusryhmän valtiosihteerinä. Ministeri Virolainen vannoi istunnon alussa virkavalan ja antoi tuomarinvakuutuksen.

Ministeri Virolaisen henkilötiedot

Ministeri Mykkäsen henkilötiedot

Ministereiden työnjako ja sijaisuudet

Lähde: Valtioneuvosto

4 thoughts on “Ministerinimityksiä Sipilän hallituksessa

  • 12.2.2018 at 15:47
    Permalink

    ”Uusi” sisäministeri Kai Mykkänen, jo ensitöikseen tai jo ennen sitä kajautti ilmoille aivopierun siitä, että Suomi voisi ottaa 10 000 pakolaista vuodessa vastaan aivan tuosta vain. Ei voi muuta todeta kuin wanhakansa on nassakasti sanonut: ”Herroilla on hevosen mieli!”

    Reply
  • 12.2.2018 at 23:15
    Permalink

    Punaisen vihreä vaiko vihreänpunainen Mykkänen?
    Ylewatch:

    ”IRAKILAISET TAPPOIVAT IRAKILAISEN – JOHTOPÄÄTÖS: KAIKILLA IRAKILAISILLA ON OIKEUS JÄÄDÄ SUOMEEN!

    Tätä uutisista maamme kyyniset kansanvaihtajat ovat odottaneet pitkään: Suomi ei antanut Alille turvapaikkaa, tapettiin heti Irakissa – tytär odottaa omaa käännytystään. Ihmisiä kuolee päivittäin tuhansittain milloin mistäkin syystä, mutta Yle halusi nostaa kotimaahansa palautetun irakilaismiehen kuoleman maan ykkösuutiseksi. Vaikka uutisjutussa asiaa ei suoraan sanotakaan, halutaan siinä selvästi vihjata, että Suomi, siis sinä ja minä, olemme jollain tapaa syyllisiä siihen, että irakilaiset surmasivat Bagdadissa Alin.

    Näin Yle haluaa propagoida turvapaikkanarraatiota, jonka mukaan kaikille turvapaikanhakijoille pitää antaa oikeus maassaoloon ja elatukseen maailman tappiin asti, sillä muutoin heidät surmataan kotimaassan. Ja nyt vihdoin, lähes kolmen vuoden ja noin 50 000 ”pakolaisen” jälkeen, Yle on saanut käsiinsä tapauksen, jossa hylätyn turvapaikkapäätöksen saanut mies (1 kpl) on surmattu kotimaassaan.

    Tapaus tuli uudelle sisäsiministeri Kai Mykkäselle kuin kreivin aikaan. Yle-uutisessa Tuore sisäministeri Mykkänen tapetun irakilaismiehen tapauksesta: ”Surullinen ja traaginen tapaus” kokoomuslainen punavihreä vetäytyy roolinsa taakse ja esittää maltillista laillisuusmiestä. Mykkäsen ”arvot” ja aiemmat ulostulot tietäen on kuitenkin selvää, että hän tulee käyttämään tätä(kin) tapausta hyväksi löysentääkseen turvapaikanhakijoiden maassaolo-oikeuden kriteerejä. Uusi sisäministerin ei nimittäin ehtinyt pitkään peitellä maahanmuuttokiimaansa, sillä hän julisti viime viikolla, että kiintiöpakolaisten määrä pitäisi kymmenkertaistaa, mikä tarkoittaa noin 10 000 uutta elätettävää vuodessa!

    Kai Mykkänen edustaa Cuckoomuksessa sitä ”edistyksellistä” siipeä, joka voisi kulttuurimarxilaisten arvojensa puolesta kuulua Vihreisiin. Vallan ahneena pelurina ja aitona punamädättäjäidealistina Mykkänen ymmärtää, että hän voi parhaiten toteuttaa päämääriään Kokoomuksessa, koska se on Suomen vaikutusvaltaisin puolue. Petteri Orpon, Antti Häkkäsen, Paula Risikon, Sanni Grahn-Laasonen ja Kai Mykkäsen johdolla Kokoomuksesta onkin tullut ehdottomasti maamme tuhoisin puolue.”

    http://ylewatch.blogspot.fi/2018/02/irakilaiset-tappoivat-irakilaisen.htmlhttp://ylewatch.blogspot.fi/2018/02/irakilaiset-tappoivat-irakilaisen.html

    Reply
  • 13.2.2018 at 05:44
    Permalink

    Nuo voisivat olla ajattelmatta ääneen omia mieltymyksiä koska hoitavat koko Suomen asioita. Tästä ”älyköstä” on tulossa orpolle kova haastaja, lausunnot ovat sen tapaisia.Keskinkertaisesta perseennuolijasta tulee oiva käsikassara puolueelle.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.