Poliisi valvoi tehostetusti huumausainerikoksia Puotinharjussa kahden kuukauden ajan – Tuloksena 55 rikosilmoitusta

6
Mainos
Helsingin poliisi on saanut lukuisia ilmoituksia kansalaisilta Puhoksen ostoskeskuksen alueella tapahtuvasta huumausaineiden katukaupasta. Helsingin poliisi valvoi tehostetusti huumausainekauppaa Puhoksen ostoskeskuksen alueella 13.12.2017–11.2.2018.

– Poliisi kirjasi valvonnan aikana yhteensä 55 rikosilmoitusta, joista yksi kirjattiin törkeänä huumausainerikoksena, 21 huumausaineiden käyttörikoksina sekä 33 huumausainerikoksina. Huumausainerikoksista 23:ssa oli kyseessä myynti ja kymmenessä hallussapito, kertoo komisario Jari Friman Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi takavarikoi projektin aikana lukuisia Rivotril, Alprazolam ja Diazepam -tabletteja sekä pieniä määriä muita huumausaineita, kuten kannabista ja Subutexia.

Poliisi otti valvonnan yhteydessä kiinni yhteensä 17 epäiltyä huumausaineiden välittäjää. Suurin osa myyjistä oli Kaakkois-Euroopasta. Valtaosa heistä on poistettu maasta. Tapausten tutkinta jatkuu edelleen.

Mainos

Poliisi jatkaa tehostettua näkyvää huumausaineiden katuvalvontaa Puotinharjussa.

Toissa lauantaina Puotinharjun ostoskeskuksessa järjestetty usean eri viranomaisen yhteinen valvontapäivä ei liittynyt tähän kaksi kuukautta kestäneeseen huumevalvontaan, vaan se oli erillinen operaatio.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Puotinharjun operaatiossa löytyi kaksi etsintäkuulutettua ja kaksi laittomasti maassa olevaa

Mainos

6 KOMMENTIT

  1. Elikä käytännössä joka ikinen päivä tuli yksi rikosilmoitus. Ei siis liene sattumaa että Saksassa on huumeiden salakuljetus räjähtänyt käsiin vuonna 2017 ja Suomessakin on tehty suurimmat takavarikot sitten koko huume-histrian. Loiset tuovat aina mukanaan isännille ei-toivottuja vaikutuksia. Jopa kuolemaan johtavia.

  2. tätä se on kun lopetetaan mielenterveysongelmaisille(voimakkaista ahdistusoireista, paniikkihäiriöstä ja sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville) bentsodiatsepiini lääkityksien määrääminen eli siis salakuljetus yms rikokset räjähtävät käsiin ja napeista ei edes loppupeleissä tiedä mitä ne sisältää, kun tulevat muualta suomeen. Sen sijaan otetaan vaihtoehdoiksi mielialalääkkeet ja neuroleptit joiden sivuvaikutukset ovat kymmeniä kertoja haitallisempia, kuin bentsodiatsepiinien nimim. kokemusta on. Ennen 2010 vuotta tämä kaikki oli vielä ihan käsissä jotenkin, nykyään kyseiset lääkitykset vaihdetaan mielialalääkkeeseen ja 20v bentsodiatsepiinia syönyt ihminen annetaan virua vieroitusoireissa, joka tietenkin johtaa kovien huumeiden käytön aloittamiseen ellei jopa oman henkensä riistämiseen. Ihmettelen suuresti, jos ihmisellä on joku lääke mikä auttaa pärjäämään elämässä pahojen mielenterveysongelmien kanssa nax katkaistaan poikki jonkun uuden vitun systeemin takia ja määrätään tilalle täysin hyödytön lääke ja käsketään mennä kotia. Lehistä saa lääkärit sitten lukea, kun joku taas oli hypännyt junan alle.

  3. Helsingin huumeongelma on jo hallitsematon.Suurin syy on maahan vapaasti päästetyt huumejengit joista suurin osa saa vielä valtion rahaa ylimääräisenä palveluna.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.