Aseelliset ryöstöt Kannuksessa ja Kalajoella – Poliisi pyytää vihjeitä

1
Mainos

Kannuksen R-kioski ryöstettiin käsiaseella uhaten maanantai-iltana 12.2.2018 noin klo 19.45.

Naamioituneet tekijät saivat saaliikseen olutta, savukerasioita ja reilun määrän käteistä rahaa. Tekijät poistuivat paikalta uudella vaalealla henkilöautolla, josta ilmeisesti apukuljettajan puoleinen ajovalo on rikki. Ajoneuvon muita erikoistuntomerkkejä ovat mm. erikoisvanteet ja musta lista/teippaus helmoissa.

Tekijöiksi epäillään n. 170 cm pituista naista ja tätä hieman lyhyempää miestä.

Mainos

Mahdollisista havainnoista ja vihjeistä voi ilmoittaa Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjenumeroon, puh. 0295440513.

Kalajoella tapahtui maanantai-iltana noin klo 20.50 aikaan aseellinen ryöstö huoltamolle. Huoltamolle oli tullut hieman ennen sulkemisaikaa kaksi henkilöä, jotka olivat puukolla sekä aseella uhaten saaneet haltuunsa rahaa, tupakkaa ja olutta.

Tekijät olivat poistuneet paikalta valkoisella VW-henkilöautolla, jossa tapahtuma-aikaan oli oikea ajovalo palanut. Mikäli sinulla on havaintoja teosta/tekijöistä, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisin vihjepuhelimeen puh. 0295416194 ja kiireellisissä tapauksissa suoraan hätäkeskukseen.

Samojen tekijöiden epäillään syyllistyneen ryöstöön aikaisemmin illalla Kannuksessa.

Poliisi ei tiedota tässä vaiheessa enempää.

Lähde: Poliisi

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.