Katso Facebookin sensuroima Mauri Peltokankaan hallitusta arvosteleva video täältä

5
Mainos
Facebook sensuroi Mauri Peltokankaan hallitusta arvostelleen videon.

Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu julkaisi vuodenvaihteen tienoilla Facebook-sivullaan videon, jossa hän arvosteli Sipilän hallitusta epäonnistuneesta politiikasta.

Nyt, noin puolitoista kuukautta myöhemmin, Facebook on poistanut kyseisen videon ”yhteisösääntöjen vastaisena”.

– Tämä kyseinen video on mielestäni löysintä mitä olen julkaissut. Videossa ei ollut mielestäni muuta kuin poliittinen mielipide faktoihin perustuen. Siinä kai se poiston syy onkin,  kommentoi Peltokangas asiaa Nykysuomelle.

Mainos

Sensuurista huolimatta Peltokangas ei aio lannistua.

– On mennyt Facebookin sensuuri lapselliseksi. En usko, että mikään algoritmi osaa katsella ja kuunnella suomalaisen ukon höpinää. On tullut aika selvittää kuka/ketkä meitä tavan tallaajia kyttää ja kyykyttää, Peltokangas sanoo.

Voit katsoa poistetun videon tästä linkistä ja miettiä, rikkooko se Facebookin yhteisönormeja.

Katso myös:

Mauri Peltokankaan yhteenveto viime vuodesta: Hallitus on pihalla kuin lumiukko (video)

Mainos

5 KOMMENTIT

  1. Neljäs banni loppui juuri, tuli sanasta TAKALUUKKU. Uutta bannia odotellessa koska se voi tulla mistä vaan. Jos kerrot fakta tietoa niin bannia tulee satavarmasti.

  2. Seuraavaksi Maurin oveen koputetaan ja tapahtuu kyyditys kuulusteluun. Mauria viedään niin että nuppi tutisoo, Siinä ei mitkään Perustuslait auta kun koko Suomen Oikeuslaitos pistää isoon pyörän pyörimähän. Se on nähty niin mones torpas jo.

  3. Sensuuri lärvikirjassa on mennyt ihan naurettavaksi, kolmas banni loppuu kohta, saa nähdä koska seuraava tulee, kun totuuksia laukoo tuossa totuuksia sensuroivassa paskamediassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.