Helsingin ja Moskovan poliisilaitokset allekirjoittivat tänään sopimuksen yhteistyön edistämisestä

2
Helsingin ja Moskovan poliisilaitosten poliisipäälliköt Lasse Aapio ja Oleg Anatoljevich Baranov allekirjoittivat tänään keskiviikkona kahden aikaan iltapäivällä sopimuksen pääkaupunkien poliisilaitosten yhteistyön edistämisestä.

– Allekirjoitimme tänään yhdessä yhteistyösopimuksen, joka takaa hyvin sujuvan yhteistyömme jatkumisen kuluvalle vuodelle. Yhteistyömme on arvokasta, sillä sen turvin voimme vaihtaa hyviä kokemuksia, hyväksi osoittautuneita käytänteitä ja jakaa tilannetietoa poliisitoiminnasta, kertoo Helsingin poliisilaitoksen poliisipäällikkö Lasse Aapio.

Tänään allekirjoitetussa sopimuksessa on sovittu erikseen poliisin toiminnan kannalta tärkeän analyysitiedon ja hyvien kokemusten vaihtamisesta.

– Mitä tulee hyvien käytänteiden vaihtamiseen, tämänvuotisessa sopimuksessa on keskitytty erityisesti yleisen järjestyksen ja turvallisuuden takaamiseen suurissa yleisötilaisuuksissa sekä poliisin toimintaan operatiivisissa tilanteissa. Tulemme myös tarkastelemaan työntekijöiden työkyvyn ylläpitoon liittyviä kysymyksiä eri näkökulmista, Aapio jatkaa.

Sopimuksessa mainittiin myös Helsingin ja Moskovan poliisilaitosten poliisisoittokuntien yhteiskonsertin järjestäminen ensi syksynä ja toivotettiin eri osapuolet tervetulleiksi juhlapäivien juhlallisuuksiin.

Sopimuksen allekirjoittaminen organisoitiin tänä vuonna Helsingin poliisilaitoksen perinnepäivän juhlallisuuksien yhteyteen. Helsingin poliisilaitoksen perinnepäivää vietetään virallisesti huomenna torstaina 15.2.2018.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Onko kyse ns. ”ostopalveluista” Venäjän tunnetusti – koska on suurvalta – hyvästä tiedustelutasosta sekä tekniikasta, jolla ei ole toki tarkoitus rasistisesti seurata ”mahdollisia” valtiovieraitamma (jihadistit), vaan keihäänkärkenä on lävistää pottunokkaisten suomalaisten kansallismielisten vessanseinäkirjoitukset, emännän ”vihapuhelut”, naapurille lyhytkäinen soitto lumien auraamisesta ”turvallisuusuhan” tontille ja loppuviimeiseksi teinitytön etsimistä sunnuntain vastaisena yönä kello 3.25, joka ei tuota tulosta… Toinen varteenotettava yhteistyökohde yhteinen tsuhna -rikollisrekisteri, jota ylläpitää Helsingin suomi-vihapoliisiyksikkö niistä rikullisista, jotka Venäjän Federaatiossa syyllistyvät johonkin kauhiaan tekoon, kuten sylkemään kadulle ja juomaan väkijuomia liian ”suomalaisesti” ja tappelemalla jonkin monikansallisen Venäjän vähemmistökansallisuuden omaavan vinosilmän kanssa haukkuen tätä siksi ”vinosilmäksi”. Yhteisessä tiedotustilaisuudessa sopimusta olisi vahvistettu pussaamalla ruski -tyyliin, mutta vuodet EU:n poski -nuolaisujen ”viidakossa” ovat saaneet aikaan sen, etteivät suomi-alamaiset uskaltaneet pussata ollenkaan, ettei EU:n immeiset suutu siitä kauheesti ja sitten voi se peräräänpitäjän paikkakin mennä sivu ”kielen”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.