Ifolor: Suomalaiset teettävät Sauli Niinistön kuvia kotiensa seinille

10
Mainos
Lemmikit ovat nousseet lasten ohella suomalaisten lempikuvauskohteiksi. Myös luontokuvien suosio kasvaa entisestään, ja uutena tulokkaana mieluisaksi kuvauskohteeksi on kiilannut presidentti Sauli Niinistö.

”Suomalaiset ovat bonganneet presidentti Sauli Niinistön lukuisilla maakuntamatkoilla, toritapahtumissa ja vaalikiertueella. Yhteiskuva presidentin kanssa on monelle niin tärkeä, ettei sitä haluta säilyttää vain puhelimessa, vaan ihmiset teettävät meillä siitä kuvataulun seinälle ripustettavaksi. Jopa Sauli-palapelejä on tilattu”, kertoo Ifolorin markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen.

Myös suomalaisten kasvava rakkaus lemmikkeihin näkyy Ifolorilla. Etenkin koirista ja kissoista tehdään isojakin kuvatauluja ja julisteita. Ihmiset tilaavat yhä useammin myös muistotauluja edesmenneistä lemmikeistään.

”Lemmikkitaulujen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Muistotauluissa voi kuvan lisäksi olla lemmikin nimi, elinkaari ja jokin kaunis runonpätkä tai lausahdus.”

Mainos

Päivi Pietarisen mukaan Ifolor näkee selvästi suomalaisten entisestäänkin voimistuvan kaipuun hiljaisuuteen, rauhaan ja pieniin onnen hetkiin.

”Tämä näkyy suurena luontokuvien määränä, ja kuvien taso nousee jatkuvasti. Välillä oikein haukomme henkeämme, kun näemme miten upeita luontokuvia suomalaiset teettävät seinätauluiksi, julisteiksi, kuvakirjoiksi ja jopa mukeihin. Jos metsään ei jokin päivä pääsekään, kodin seinällä oleva kuva luonnosta tasapainottaa mieltä kiireen keskellä.”

”Rakkaus lemmikkeihin ja luontoon toistuu vahvasti myös ifolorin vuosittaisissa kuvakisoissa. Näistä kahdesta kohteesta saamme ylivoimaisesti eniten kuvia”, kertoo markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen.

Lähde: Ifolor, kuva: Tasavallan presidentin kanslia

Mainos

10 KOMMENTIT

  1. Matut kans. Täytyyhän polkupyörän lahjoittajan kuva olla seinällä.

  2. Lemmikkien kuvat ymmärrän -jopomiehen kuvia en. Uskon vahvasti että tämä sauli väinämö niinistön fanittaminen loppuu lähivuosina kun hermannin todelliset tekemiset paljastuvat valtamedian luoman illuusion takaa.

    Tai voi myös olla niin ettei mitään saulin kuvia todellisuudessa edes teetätetä vaan tämä oli ifolorin ovelaa mainontaa. Löytyykö kyseinen lafka jopomiehen vaalirahoittajien listalta?

  3. Itse en laittaisi juutalaisten juoksupojan kuvaa seinälle mistään hinnasta. En, vaikka oma elämäni olisi siitä kiinni. Maanpetturi mikä maanpetturi, federalisti, mikä federalisti. ”Paperiton” lakimies, johon ei ole luottamista, kun ei ole sellaisiinkaan lakimiehiin, joilla ovat ”plagiaatit” kunnossa. Tulevaisuus tulee paljastamaan kaikki ne salaisuudet, mitkä Sauli Niinistön toimintaan ja henkilökohtaiseen elämään liittyy. Se, onko se edes mahdollista saavuttaa sellaista aikaa suomalaisessa yhteiskunnassa onkin sitten oma kysymyksensä. Mutta aina tulevat sukupolvet ovat kaataneet ne peruskallioon istutetut paadet ja ”totuudet”, joista on kuviteltu maailmanloppuun olevan niin, ettei ole ”kahta sanaa”.

  4. Tuota naamaa kun vilkaisee on päivä pilalla. Kuka saatana haluaa tämän pankkimaakarin ja eliitin juoksupojan kuvan seinälleen vapaaehtoisesti, aivan sairasta itsensä kiduttamista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.