Susi jäi auton alle Espoossa Turunväylällä – Auto poistui paikalta

8
Mainos

Espoossa Turunväylältä on Gumbölen kohdalta löytynyt susi keskikaiteen vierestä. Susi on ilmeisesti joutunut auton töytäisemäksi ja menehtynyt. Suteen osunut henkilö ei ole jäänyt paikalle eikä ilmoittanut tapahtumasta viranomaisille.

Sivullinen autoilija havaitsi suden ja ilmoitti siitä. Poliisipartio totesi suden kuolleeksi ja riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja suoritti lajinmäärityksen ja totesi eläimen sudeksi.

Susi toimitetaan Eviran tutkittavaksi.

Mainos

Lähde: Poliisi

Katso myös poliisin jatkotiedote asiaan:

Poliisilta lisätietoja Espoon eiliseen susikolariin

Mainos

8 KOMMENTIT

 1. Niin, että olis pitänyt yhden suden takia jäädä poliisin kanssa selvittelemään asiaa. Poliisia nyt ei monikaan 100x tärkeämpi, ihmisiin liittyvä kiinnosta

 2. Hienoa, että suurpedotkin keskittyvät myös Helsingin kinkeripiirin liepeille. Saattaa vuosien kuluessa hieman asenne muuttua kun kaupunkilaisten roitukoirat päätyvät susien suuhun. Lapsille en toivo mitään pahaa, mutta enhän ole liioin ”kylvänyt” susia ja karhuja salaa metsiin samalla huhujen rientäessä edellä vastuuhenkilöt kiistävät tehneensä mitään sellaista, vaan se on täyttä puppua. Niinpä. Puppuapa hyvinnii… Niin kuin tyhmät maalaiset olisivat tyhmiä maalaisia, jälkeenjääneitä vain siksi, että he näkevät tähtitaivaan ”valosaasteen” puuttuessa.

  • Tosiasia kuitenkin on että tähän mennessä viime- ja tällä vuosisadalla islamisti on tappanut enemmän ihmisiä suomessa kuin susi.

   • Ja tosiasia kuitenkin on että kristin uskoinen on tappanut Suomessa 2017 enemmän ihmisiä kuin islamksti viimeisen 1000 vuoden aikana. Cheers! Pelle 🙂

   • Niin, sama asia kuin susienkanssa, kun susia ei juurikaan ole ollut niin tappoja ei ollut. Yhtä erikoista olisi argumentoida metron puolesta silläperusteella että Pihtiputaalla ei kukaan ole jäänyt metron alle, niin metrot ovat turvallisia.

 3. Hurahtaneiden suurpedonsuojelijoiden, erään lajin hörhöjen selkänojana on Iso Paha Susi: EU-diktatuuri!

 4. Enkä ihmettele miksi poistui. Onnettomuus olisi heti metsästysrikos ja mahdolliset aseluvat lähtis heti.
  Koska Maailman kusipäisin Pölhölä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.