Poliisikoira löysi kadonneen 15-vuotiaan pojan menehtyneenä maastosta Heinolassa

1

Hämeen poliisilla oli Heinolan Jyrängöstä kotoaan kadonneen 15-vuotiaan pojan etsintä. Kadonneella oli yllään musta karvahattu, vihreä toppatakki, college-housut ja jalassaan talvikengät.

Heinolassa tänään iltapäivällä poliisikoira löysi kadonneen 15-vuotiaan pojan maastosta menehtyneenä. Asiassa ei epäillä rikosta ja poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana. Asiasta ei tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi

 

 

1 KOMMENTTI

  1. Nämä ”mädättäjäpolii ei tiedota asiasta enempää” -tiedotteet kyllä lemahtaa vahvasti maahantunkeutujien rikoksilta. USA:ssa on parempi malli, aniharva rikos sensuroidaan, yleensä kaikki oleellinen tapauksesta julkaistaan nimien ja kuvien kera (siis rikollisen, harvemmin uhrin) niin pian kuin mahdollista. Ja avoinna olevista tapauksista annetaan jatkuvasti tilannekatsauksia, siellä laki ei salli tuollasta sensuuria jota Suomessa harrastetaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.