Paavo Arhinmäki Marco de Witille: ”Suksikaa vi**uun!”

6

Viikonloppuna Helsingissä mielenilmaisua pitänyt Marco de Wit sai tylyn vastauksen vasemmiston kansanedustaja Paavo Arhinmäeltä kysyessään, mitä mieltä Arhinmäki on afgaanien mielenilmauksesta. Miettiä sopii, onko tällainen sopivaa käytöstä.

Kannattaa muistaa, että Paavo Arhinmäki oli jopa presidenttiehdokkaana kuusi vuotta sitten. Hänen äänisaaliinsa tuolloin oli 5,48 %, mikä on selvästi vähemmän kuin esimerkiksi perussuomalaisten Laura Huhtasaaren vastikään järjestetyissä vaaleissa saama 6,9 % kannatus.

Video lähtee liikkeelle siitä kohti, kun Mari Kosonen tunnistaa ohi kävelevän Arhinmäen.

Lähteet: Youtube, Wikipedia

6 KOMMENTIT

  1. Arhinmäki on antifa anarkisti jo ns. nuoruusvuosillaan ja oli rettelöimässä poliisin vastaan yhdessä niin monissa ”maailmaparannus -tapahtumassa”, josta arkikielellä puhutaan mellakasta.
    ”Jalkapallomiehenä” lauleskeli jalkapallo-ottelussa yleisössä pilkkalauluja v. 1997 syksyllä kahdesta teloitetusta poliisimiehestä, jotka tanskalainen rikollinen Steen Christensen suoritti hetikohta hotellin respan ryöstön jälkeen Helsingissä. Hieman pienempi saavutus ”urheiluministeri” Paavo Arhinmäeltä oli homo-lipun liehettulu Sotshin Talviolympialaisissa v. 2014 ja sammuminen suomen jääkiekkomaajoukkueen juhlapöytään, josta hänet kannettiin omaan huoneeseen tutumaan.
    Että tällainen ”valtiomies” ja Suomen korkeimman lakiasäätävän instituution jäsenestä on kyse, jota myös kansanedustajaksi tavataan kutsua.

  2. Kun Marco ja Paavo kohtasivat, niin siinä kohtasi kaksi yhteiskunnassa loisivaa vallanhimoista ja narsistista ääliötä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.