Jussi Halla-aho: Perussuomalaiset ovat tiedotusvälineiden boikotissa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on tehnyt mielenkiintoisen havainnon. Yle, Hesari ja muut tiedotusvälineet boikotoivat puoluetta, eivätkä anna sille näkyvyyttä.

Halla-aho kirjoitti eilen illalla Facebook-sivullaan:

”Perussuomalaiset ovat olleet useita kuukausia Ylen, Hesarin ja muutaman muun tiedotusvälineen boikotissa. Aiemmin sivuuttamisille vaivauduttiin keksimään hassuja tekosyitä, mutta viime aikoina on vain jätetty kutsumatta ja kysymättä.

”Suurimpien oppositiopuolueiden” puheenjohtajat ovat keskustelemassa soteuudistuksesta. Eli suurimman ja kolmanneksi suurimman oppositiopuolueen puheenjohtajat.

Tämän päivän kyselytuntia käsitelleessä jutussaan Hesari siteerasi kaikkien oppositiopuolueiden paitsi perussuomalaisten puheenvuoroja.

Aiemmin viikolla Iltalehti kysyi jutussaan muilta puolueilta paitsi perussuomalaisilta kommenttia samaan aiheeseen. Kun tiedustelin toimittajalta, eikö perussuomalaisten näkemys kiinnosta, hän vastasi, että hänen ”mutunsa” mukaan perussuomalaisilla ei ole aktiivisia keskustelijoita.

Jos mitataan mediatilaa, ei kyllä varmaan olekaan.”

Lähde: Jussi Halla-ahon Facebook-sivu

7 thoughts on “Jussi Halla-aho: Perussuomalaiset ovat tiedotusvälineiden boikotissa

  • 9.3.2018 at 16:01
    Permalink

    Hienoa, Nykysuomi toimii taas !!

    Reply
  • 9.3.2018 at 16:06
    Permalink

    Hmm, eikös uutiset.perussuomalaiset.fi olkin meidän selauslistalla? On, On, ja Nykysuomi.fi

    Reply
  • 9.3.2018 at 16:20
    Permalink

    Hesari ja yle, iltapäivä lehdistöä unohtamatta, mikä näitä yhdistää? Niitä yhdistää sanat kuten valemedia, muunneltu totuus, roskalehti.

    Reply
  • 9.3.2018 at 20:09
    Permalink

    Jussi on tossa valitettavan oikeassa. Persut koitetaan jättää uutispimentoon, jotta äänestäjät saavat kuvan, että ovat hiljentyneet ja tällä on tietty mahdollisesti vaikutusta kannatukseen.

    Tsemppiä Jussi ja kumpp.!!!!

    Reply
  • 12.3.2018 at 06:41
    Permalink

    Minusta Perussuomalaiset ovat olleet jo yli 10 vuotta tiedotusvälineiden lellikki. Se saa valtavasti julkisuutta ja siitä on tehty aina jokin valtaeliitin muka inhokki eli tosiasiassa suosikki. Se on aina ollut räikeästi valeoppositio ja karkea huijaus

    Reply
  • 14.3.2018 at 15:21
    Permalink

    Perussuomalaiset on todellakin äänellään uutispimennossa valta- eli valhemedian osalta, mikä on tietenkin hyvin ymmärrettävää sillä eihän totuudet sovi valhemedian torviin. Itse olen pannut saman myös merkille jo hyvän aikaa. Luotan kuitenkin siihen, että löydämme uusia keinoja ja ehkä jopa kanavia tavoittaa kansalaiset. Sortamisella kun on se sisuunnuttava ja kasvattavakin puolensa, kun sorrettuja on tarpeeksi. Ja oman lisänsä Yle-Hesari-IS -myrkkysoppaan tuo vielä sekin, ettei kansa loputtomiin jaksa sitä niellä…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.