Nykysuomi ison remontin jälkeen auki – pahoittelut häiriöstä

4

Nykysuomi on taas auki, sivuilla oli iso remontti joka on osittain vieläkin kesken, mutta uutisia saamme jo tuotettua sivuille. Pahoittelut häiriöstä.

T. Nykysuomen toimitus

4 KOMMENTIT

  1. Noo, ehdin jo huolestua.Hienoa että taas toimii, teitä ei ole liikaa ja SUOMI tarvitsee luotettavien uutisten ja epäkohtien korjaamiseen myös vaihtoehdon. Sensuuria on liikaa ja YLE johtaa tässä sarjassa ja on huolestuttavan punaine-viherä väriltään.

  2. Hyvä, mutta vinkkisivu ei kuitenkaan toimi. Viesti ei siltä sivulta lähde mihinkään, nuolet vain pyörii ympyrää. Toivottavasti saatte sen korjattua!

  3. Samat sanat kuin edellisillä. Hyvä että uutisia tulee taas!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.