14-vuotias synnytti lapsen hyväksikäyttäjälleen – Jopa tuhat lasta seksiringin kynsissä Telfordissa

12
Nuorimmat seksiringin uhreista ovat olleet 11-vuotiaita. Hyväksikäyttöä on jatkunut jo 40 vuotta britannialaisessa kaupungissa.

Britannian Rotherhamissa paljastui aikaisemmin lasten hyväksikäyttörinki, jossa peräti 1400 tyttöä käytettiin seksuaalisesti hyväksi noin 16 vuoden ajan. Tekijät olivat pakistanilaisia.

Nyt Britannian Telfordissa on paljastunut uusi hyväksikäyttörinki, jonka uhreja arvioidaan olevan jopa tuhat. Hyväksikäyttö alkoi jo 1980-luvulla.

Vuonna 2013 seitsemän hyväksikäyttöringin toimijaa tuomittiin vankilaan alueella tehdyn poliisioperaation jälkeen. Kaksi heistä olivat veljekset Mubarek Ali, 34, ja Ahdel Ali, 27, jotka näkyvät artikkelin pääkuvassa.

Mubarek Ali möi jopa 13-vuoden ikäisiä tyttöjä seksikäyttöön intialaisen ravintolan yläkerrassa. Tytöt oli jo groomattu eli alistettu seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Mubarek Alin veli Ahdel Ali sai 26 vuoden vankeustuomion, kun veljekset jäivät kiinni teinien seksuaalisesta hyväksikäytöstä, myynnistä, parituksesta ja parituksen yrityksestä.

Poliisin mukaan pelkästään vuosien 2007 ja 2009 välillä sata tyttöä olisi ollut seksuaaliringin uhreina. Viranomaisia syytetään tehottomuudesta, sillä seksiringin toiminnan väitetään jatkuvan alueella.

Eräs uhreista oli Lucy Lowe. Hän kuoli tulipalossa äitinsä ja sisarensa kanssa. Lucya hyväksikäyttänyt 26-vuotias Azhar Ali Mehmood sytytti tytön perheen kodin palamaan.

Mehmood oli alkanut käyttää tyttöä seksuaalisesti hyväksi vuonna 1997. Tyttö synnytti miehelle lapsen ollessaan vain 14-vuotias.

Lucy Lowe synnytti hyväksikäyttäjälleen lapsen 14-vuotiaana. Hyväksikäyttäjä polttomurhasi tytön ja hänen perheensä. Kuva: Daily Mail.

Kaksi vuotta Lucyn kuoleman jälkeen eräs uhri kertoi, että Lucyn kuolemaa käytettiin varoituksena muille tytöille, jotta he pysyvät hiljaa. Uhri kertoi, että hänet itsensä oli huumattu, minkä jälkeen yhdeksän miestä joukkoraiskasi hänet.

– Pelkäsin, että oma perheeni kuolee, kuten Lucyn. Ajattelin, että perhe olisi turvassa, jos tekisin itsemurhan.

Eräs toinen uhri kuoli auto-onnettomuudessa. Sen jälkeen selvisi, että tyttöä oli käytetty seksuaalisesti hyväksi seksiringin käsissä jo kahden vuoden ajan – siitä lähtien, kun hän oli 11-vuotias.

Tytön päiväkirja kertoo karua tarinaa siitä, miten hänet pakotettiin eri miesten sänkyihin.

Tytön äiti meni useaan kertaan kertomaan poliisille tilanteesta. Hän vei poliisille jopa listan epäillyistä miehistä.

Poliisi ei tehnyt mitään.

Nyt Telfordin asukkaat ja poliitikot alkavat herätä tilanteeseen ja vaatia Rotherhamin kaltaista tutkimusta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä alueellaan.

Lähde: MV-media

 

12 KOMMENTIT

 1. Samaa tapahtuu myös suomessa. Maahantunkeutujien lisäksi myös ns.”eliitti” harjoittaa järjestäytynyttä pedofiliaa. Poliisin on pakko olla tietoinen tilanteesta mutta se ei puutu asiaan -pelko työpaikan menetyksestä on suomalaiselle poliisille lapsia tärkeämpää.

 2. Ei taida näille pedofiileille järjestyä #pedopeli poikki -kampanjaa koska ovat enimmäkseen kultamunia?
  Tuohan lienee sharian mukaan sallittua kaffirilasten käyttöä joten feministien, mokuttajien ja suvaitsevaisten pöyristystä ja protestointia lienee turha odottaa…

 3. Eräskin pedofili Jan T Sanoma mediasta, ei valta mediassa mitään mainintaa. Hänellä jopa pieni lapsi/lapsia, ovatko he vaarassa?

  Briteissä kun uutisoitiin em. Pakistanilaisten ringistä, niin mediassa puhuttiin aasialaisten pedari ringistä. Totta sinänsä/ mutta aasialaisesta tulee ensimmäisenä mieleen kiinalainen tai japanilainen. Tarkempi kuvaus olisi ollut muslimien pedofili rengas.

  Tässä tapauksessa kotikasvatuksella olisi voitu välttää paljon.
  Lapset älkää menkö muslimien mestoille roikkumaan ja ei ole ilmaisia lounaita.
  Aina hälytys kellot soimaan mielessä, jos tarjoillaan ilmaisia ruokia ja juomia tai muita etuja.
  AINA.

 4. Pakistanilaiset normaalit tavat rantatuneet ja kototuneet Englantiin. Mutta onhan saarivaltio ihkun monikultturinen, se kait on pääasia.Noilla pakistanialaislla ja intialaisilla on pedofilia ja väkivaltaiset raiskaukset jo geenissä, niitä ei ainakaan lainsäädännöllä pois oteta. Nauttikaa hörökorvat, sitä saatte mitä tilaatte.

 5. Primitiivisiä, vähä-älyisiä, väkivaltaisia paskiaisia päästetään sivistyneeseen maailmaan.
  MIKSI HELVETISSÄ?
  Ai niin, monikulttuurisuus on rikkautta….

 6. Ensimmäisenä nousee mieleen kysymys että miksi tällaiset tytön tylleröt sosialisoivat karvaranteiden kanssa? Eivätkö vanhemmat ole kertoneet Grimmin satuja lapseille värillisistä?

  Tässäkin syytä yhä edelleen vanhempia jotka antavat tuon ikäisten lasten hengailla aikuisten miesten seurassa, ja vielä ulkomaalaisten.

 7. Miksi entinen mahtava imperiumi Britannia on rähmällään? Eikä suojele kansalaisiaan? Onhan sillä armeija.

  • Niin tätä olen itsekin miettinyt: Englanti on ollut Euroopan ”isoin”jo vuosisatoja, mitä nyt viikingit antoivat hieman ohajusta miten, ja kuinka saari yhdistyi ulkoista vihollista vastaan.Nyt on omituisen hiljasita ollut kansallismielisiltä. Onko MYÖS Englanti menetetty. Muslimi johtaja, Lontoo….täytyy olla painajaista.

 8. Tuota muslimien harjoittamaa alaikäisten groomausta on tapahtunut ainakin 90-luvulta asti esim. Helsingin rautatieasemalla eli steissillä kenenkään siihen puuttumatta. Joka kerta kun kävelet siellä näet useita aikuisia muslimimiehiä alaikäisten tyttöjen seurassa. Siellä on vartijoita ja valvontakameroita ja ohikulkijoita jotka varmasti näkevät mistä on kyse mutta kukaan ei tuohon toimintaan ole koskaan puuttunut.
  Kyse on joko kulttuurista tai sodankäynnistä jossa nuoria tyttöjä käytetään sekä seksileluina että sodankäynnin välineenä.

 9. Poliisi on tehoton koska ovat itse korkeimmalla taholla mukana samoissa hommissa. Tämä tulee jokaisen muistaa.

 10. Muistetaan että Suomen pääministeri Juha Jihad Sipilä halusi antaa oman talonsa tällaisten ihmishirviöiden käyttöön.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.