Filosofian tohtori vinoili Junes Lokalle Twitterissä – Katso hulvaton kuitti videolta!

5
Mainos
Tohtorismies horisi marokkolaistaustaiselle Junes Lokalle maakuopista ja kakkamajoista tavalla, jota voisi pitää jopa rasistisena loukkauksena.

Filosofian tohtori ja historiantutkija Oula Silvennoinen nousi julkisuuteen vuonna 2008 julkaistun väitöskirjatyönsä ”Salaiset aseveljet: Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisiyhteistyö 1933–1944″ ansiosta.

Silvennoinen on toiminut Helsingin poliisilaitoksen historiankirjoittajana, ja hän on työskennellyt myös Suomen Akatemian tutkijatohtorina.

Akaateminen arvokkuus tosin loistaa poissaolollaan Silvennoisen Twitter-käyttäytymisessä. Silvennoinen kuittaili Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokalle (asyl) muun muassa hänen marokkolaisesta syntyperästään puhuen maakuopista ja kakkamajoista.

Onko tällainen kielenkäyttö tohtorin arvolle sopivaa?

Niin ikään oululaiseen asyl-ryhmään kuuluva Tiina Wiik julkaisi tämän jälkeen Facebook-sivullaan ratkiriemukkaan videon saatesanoilla ”Emeritusvuohi Oula jauhottaa rasisteja armotta”, jonka voit katsoa ohesta.

Lähteet: YouTube, Twitter, Facebook, Wikipedia

Katso myös:

Saksalaisen diktatuurivaltion agentti varoittaa meitä natseista.

Mainos

5 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.