Filosofian tohtori vinoili Junes Lokalle Twitterissä – Katso hulvaton kuitti videolta!

6
Tohtorismies horisi marokkolaistaustaiselle Junes Lokalle maakuopista ja kakkamajoista tavalla, jota voisi pitää jopa rasistisena loukkauksena.

Filosofian tohtori ja historiantutkija Oula Silvennoinen nousi julkisuuteen vuonna 2008 julkaistun väitöskirjatyönsä ”Salaiset aseveljet: Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisiyhteistyö 1933–1944″ ansiosta.

Silvennoinen on toiminut Helsingin poliisilaitoksen historiankirjoittajana, ja hän on työskennellyt myös Suomen Akatemian tutkijatohtorina.

Akaateminen arvokkuus tosin loistaa poissaolollaan Silvennoisen Twitter-käyttäytymisessä. Silvennoinen kuittaili Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokalle (asyl) muun muassa hänen marokkolaisesta syntyperästään puhuen maakuopista ja kakkamajoista.

Onko tällainen kielenkäyttö tohtorin arvolle sopivaa?

Niin ikään oululaiseen asyl-ryhmään kuuluva Tiina Wiik julkaisi tämän jälkeen Facebook-sivullaan ratkiriemukkaan videon saatesanoilla ”Emeritusvuohi Oula jauhottaa rasisteja armotta”, jonka voit katsoa ohesta.

Lähteet: YouTube, Twitter, Facebook, Wikipedia

Katso myös:

Saksalaisen diktatuurivaltion agentti varoittaa meitä natseista.

6 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.