Some-väite: Suomalaiset ovat rumia rasisteja

27
Sosiaalisessa mediassa leviää kuvakaappaus, jossa eräs nainen arvostelee suomalaisia kovin sanoin.
Nainen kirjoittaa, että suomalaiset ovat kaikkein rasistisimpia ihmisiä maailmassa, ja lisäksi rumia kaikki tyynni.

Naisen Faceook-profiilia tarkasteltaessa voi päätellä, että nainen on luultavasti kotoisin Somaliasta. Tämän lisäksi ei jää epäselväksi, että hän on muslimi, se tulee ilmi hänen julkaisemistaan kuvista erittäin vahvasti.

Työpaikakseen nainen ilmoittaa Facebookissa: ”I need Allah in my life”.

Naisen profiilista ei käy ilmi, asuuko hän maahanmuuttajana Suomessa. Kuitenkin hänellä luulisi olevan jotain kokemuspohjaa suomalaisista, kun tuollaisia kommentteja laukoo.

Lähde: Facebook

Katso myös:

Avoin kirje puolustusministerille: Eroilmoitus puolustusvoimien reservistä

27 KOMMENTIT

 1. Joitain vuosia sitten Suomen poliisin tilaston mukaan somalit olivat räikeästi yliedustettuna rasistisissa rikoksissa.
  Ja Faizalla tuskin on varaa haukkua rumaksi ketään 🙂
  Työpaikaksi voisi vaihtaa i need allah and kela gold in my life..

 2. Somalit, inhotuin loislaji Välimeren pohjois- sekä eteläpuolella. Eivät ole korkeassa kurssissa oman väriryhmänsä keskuudessaankaan.

 3. Rasisti on kunnia nimitys. Olkaamme ylpeitä. Jos Suomessa asuminen ei miellytä, niin painukoot rakentamaan omaa kotimaataan, kun siellä kelan piikkiin lomailevat muutoinkin.

 4. Jos on saastainen somali niin ei ole varaa vittuilla yhdellekkään muulle kansalaisuudelle -somaleita nimittäin vihataan ympäri tellusta enemmän kuin yhtäkään toista ”ihmis”ryhmää.

  -Se on melkoinen suoritus.

 5. On ilo olla ruma rasisti, mikäli sillä varmistaa maksimalisen etäisyyden siihen viitekehykseen, josta tuokin haiseva haittaelukka on kotoisin. Katsoisi perkele peiliin enivei.

 6. Noista tyypeistä yleensäkin: maan taso osoittaa millä älykkyydellä ja oppimistaidoilla ne ovat liikkeellä. Somaliassa osataan kyllä keräillä luonnosta ruokaa, mutta oma tuotto lienee vähän niin ja näin. Demokratia ei siellä onnistu, merirosvous kylläkin. Täälläkin 30 v oleskelleet ”turvapaikanhakijat” oat kykenemättömiä puhumaan kunnollista Suomen kieltä. Samaa ei tarvitse sanoa kauempaa Aasiasta tulleista! Kielen omaksuminen ja työn ahkeruus ovat luontaisia ja selviä asioita, Afrikkalaisille ei. Eilenkin oli Arto Nybergin ohjelmassa Somaliasta lähtöisin oleva maailmankansalainen, joka oli 3 vuotiaana tullut vanhempien ankkurilasten perässä Someen (vaikka meillä ei ollut mitään hätää) ja osasi kiikun kaakun ymmärrettävää suomea 18 vuotiaana! Kannattaa katsoa tuo Nybergin ohjelma tästä kunniakansalaisesta.

 7. JIPPII !!! Upeta, hienoa.

  Nyt maailmalla leviää tieto vastemielisestä kansasta ja valtiosta. Matut menevät jatkossa muihin euroopan maihin. Kiitos twiittauksen tehneelle neekerille.

 8. Varmasti vihapuhe poliisi tutkii jo tapausta, jos suomalainen kirjoittaisi samoin… no sitä voi joku rohkea kokeilla, voi tietysti olla ettei poliisilla ole resursseja lukea somaliaa tai arabiaa kuten joskus väittivät kai tuo englantikin noihin harvinaisiin kieliin kuuluu:-)

 9. Loistavaa! Kertokaa kaikille Afrikassa, Lähi-Idässä ja KAIKKIALLA että Suomalaiset ovat ”rumia rasisteja” joten eivät vittu tule tänne ja me saamme olla rauhassa!

 10. Olisko joku sairaalloisen lihava somppuakka. Tuo neekeri voisi kerätä kimpsunsa ja painua afrikkaan takaisin jos silä olisi parempi olla.Kukaan ei ole pakottanut tätäkään afrikan mustalaista tänne. Käyvät helvetin apinat röyhkeiksi.

 11. Trumpin käyttämä? termi SHITHOLE on aivan saatanan hyvä kuvaamaan maita mistä tätä paskasakkia tulee.
  Eli sinne vaan takasin, hopi hopi, ei tule ikävä.

  • Vain hullu tai vajaaälyinen suvakki ruokkii matuja omilla rahoillaan, sitä varten on valtionvelka ja valkoisten suomalaisten verot.

  • En väittänyt aiempaa kommenttiasi vääräksi ja suvakit saisivat jakaa VAIN omia rahojaan matuille, valitettavasti suvakkihallinto maksattaa mokutuksen ja matutuksen meillä kaikilla.
   Ruokkivan käden pureminen näyttää toimivan, paskapuuron sijaan matuille tarjotaan gourmeeta johon nähden koululaisten, vanhusten ja sairaaloiden ruokatarjoilu kalpenee sekä laadussa että määrässä.

 12. Kulttuuritaustansa mukainen typerä somali. Näitähän riittää. Enenevässä määrin. Kuka pelastaisi meidät? Odotellaan. Normikansalainen ei voi muuta kuin katsella vierestä somppuja ja muita idiootteja samasta porukasta. Nämä ovat TODELLA kalliita kansantaloudelle. Tyhjäpäät. Loisijat.

 13. Jos naama muistuttaa petolinnun persettä syysripulin aikaan niin kannattaisi olla ihan hiljaa toisten ulkonäöstä. Jo se että on pohjaan palaneen patalapun irvikuva joka loisii ilmaiseksi ja valittaa joka asiasta tekee suvakistakin rasistin. Itiksessä nämä ruikkupaskat huutelevat kantasuomalaisille spermanaamaa ja muuta hauskaa, sillä ne kiittävät ilmaisesta asunnosta ja rahasta ja uudesta Iphonesta ja nuorten tyttöjen väkisinmakaamisesta. Jos on paha olla niin pois Suomesta ennen kuin talvisodan henki puskee päälle Suomalaisille.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.